Een merk easyvoyage

Camping Campismo Sao Miguel

Campismo Sao Miguel Algarve - Odeceixe visuel 1/3
Campismo Sao Miguel Algarve - Odeceixe visuel 2/3
Campismo Sao Miguel Algarve - Odeceixe visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Campismo Sao Miguel op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 35

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Campismo Sao Miguel is een familiecamping in het hart van de Algarve in Portugal, op slechts 4 km van het prachtige strand van Odeceixe.

Familiecamping in Portugal met zwembad

De vakantie belooft te worden onder het teken van de geneugten van het zwemmen in Campismo Sao Miguel. Inderdaad, deze familiecamping in Portugal heeft een prachtig buitenzwembad, ideaal om af te koelen en plezier te hebben, allemaal in een groene omgeving. Door de royale afmetingen van dit buitenzwembad kunt u ontspannen en genieten van zwemmen. Zodat kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, begeleidt een kinderbad het grote zwembad. Dit kleine ondiepe zwembad is ideaal voor peuters om zich in alle veiligheid te vermaken. Voor hun plezier begeleidt een champignonsproeier het peuterbad. Liefhebbers van nietsdoen zullen blij zijn om te kunnen luieren rond het zwembad op de ligstoelen die ter beschikking worden gesteld.

In Campismo Sao Miguel kunnen kinderen plezier beleven als een gek dankzij twee buitenspeelplaatsen die voor hen beschikbaar zijn. Deze speelplaatsen worden overschaduwd door hoge bomen en hebben schommels, glijbanen en andere leuke uitrusting.

Tijdens hun verblijf in Campismo Sao Miguel hoeven vakantiegangers niet aan maaltijden te denken. Het restaurant van de camping biedt inderdaad gevarieerde en smakelijke gerechten uit de lokale keuken.

Huur een bungalow in de natuur in Portugal

Voor een comfortabel verblijf in de natuur in Portugal gaat er niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door de Campismo Sao Miguel. Deze prachtige volledig uitgeruste houten bungalows zijn perfect voor een stel, familie of vrienden in een bosrijke en ontspannen omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden