Een merk easyvoyage

Camping Quinta de Odelouca

Quinta de Odelouca Algarve - São Marcos da Serra visuel 1/3
Quinta de Odelouca Algarve - São Marcos da Serra visuel 2/3
Quinta de Odelouca Algarve - São Marcos da Serra visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Quinta de Odelouca op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/02

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Quinta de Odelouca ligt in de Algarve in Portugal. De natuurlijke omgeving is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust.

Kamperen op het Portugese platteland met zwembad

Door te verblijven op Camping Quinta de Odelouca zullen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijk klimaat. Dit zonnige klimaat is ideaal om te genieten van het plezier van zwemmen. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een zwembad met de meest verfrissende. Dit zwembad biedt een royaal gebied en het water is zout. Jong en oud zullen blij zijn om wat plezier en ontspanning op het Portugese platteland door te brengen. Bij het zwembad zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten om onderdak te zoeken onder het grote overdekte terras, ideaal om uit te rusten in een rustige en verjongend. Wat een plezier om een goede vakantiecamping met zwembad in Portugal door te brengen.

Kamperen aan het water in Portugal

Tijdens hun vakantie op Camping Quinta de Odelouca zullen kampeerders genieten van een bevoorrechte locatie langs de rivier en de dam Odelouca. Deze bevoorrechte locatie is ideaal voor diegenen die buitenactiviteiten willen oefenen. Voor vakantiegangers die van de natuur houden, kunnen wandelen en mountainbiken zorgen voor speciale momenten. Voor degenen die wateractiviteiten willen beoefenen, gaat er niets boven vissen of kanoën.

Kamperen in het centrum van de Algarve

Camping Quinta de Odelouca ligt in het hart van de Algarve en biedt een ideaal startpunt voor vele onmisbare locaties. Het is mogelijk om Albufeira, dat op 30 km afstand ligt, te bereiken, evenals prachtige stranden op 35 km afstand. Vanaf camping Quinta de Odelouca hebben vakantiegangers ook de mogelijkheid om de hoofdweg naar Lissabon te volgen.

Campings in de buurt

Populairste steden