Een merk easyvoyage

Camping Acueducto

Acueducto Castilla-en-Leon - Segovia visuel 1/3
Acueducto Castilla-en-Leon - Segovia visuel 2/3
Acueducto Castilla-en-Leon - Segovia visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Acueducto op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De Camping Acueducto is een familiecamping in Spanje, dicht bij het centrum van Segovia, een ongelooflijke duizend jaar oude stad die liefhebbers van geschiedenis en cultuur zal verrukken.

Kamperen in Segovia met zwembad

Camping Acueducto ligt in de prachtige regio Castilië en Leon en nodigt zijn gasten uit om te genieten van een aangename omgeving terwijl ze afkoelen met de aanwezigheid van een buitenzwembad. Terwijl u het uitzicht op de bergen bewondert, kunnen vakantiegangers een geweldige tijd doorbrengen in het zwembad van de camping, ontspannen of baantjes trekken. Met dit verfrissende zwembad kunt u op elk moment van de dag genieten van het genot, ook dankzij de stoelen die erbij staan en die perfect zijn om te ontspannen na een goede duik. De geneugten van het water zullen worden gedeeld met familie op de Camping Acueducto dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Ondiep, dit zwembad is ideaal voor de kleintjes om ook af te koelen.

Familiecamping in Segovia

Tijdens hun verblijf op de Camping Acueducto zullen vakantiegangers een goede tijd hebben met het gezin dankzij de verschillende activiteiten die hen zullen worden voorgesteld. Kinderen zullen graag genieten van een speeltuin die beschikbaar is. Dit laatste is ideaal om vrienden te maken en een maximum aan herinneringen te creëren. Sportvelden zijn ook aanwezig op Camping Acueducto voor ieders plezier. Een fietsverhuur voor degenen die de omgeving willen verkennen.

Vakantie in Segovia

Camping Acueducto is het ideale startpunt om Segovia te ontdekken, een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het zal heel aangenaam zijn om door de straten van de oude stad van deze oude stad te wandelen. In de omgeving is het mogelijk om ballonvaarten te maken en Segovia werd gekozen tot een van de mooiste bestemmingen om over te vliegen.

Campings in de buurt

Populairste steden