Een merk easyvoyage

Camping Ainsa

Huesca

 - 

Aragon
Ainsa Aragon - Huesca visuel 1/4
Ainsa Aragon - Huesca visuel 2/4
Ainsa Aragon - Huesca visuel 3/4
Ainsa Aragon - Huesca visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ainsa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Ainsa ligt in een groene, natuurlijke omgeving in Huesca, de hoofdstad van de regio Aragon in Spanje. Voor degenen die maximaal comfort willen genieten, zijn bungalows te huur.

Kamperen in Huesca met panoramisch zwembad

Camping Ainsa is verantwoordelijk voor het best mogelijke verblijf voor zijn gasten en biedt daarom een groot buitenzwembad. Tijdens de warme zomerdagen zal het hele gezin genieten van verkoeling in dit prachtige zwembad. Zwembanen zullen diegenen toelaten die wat rondjes willen doen. Terwijl ze zwemmen in het zwembad, kunnen vakantiegangers genieten van een adembenemend uitzicht op Huesca en de omliggende heuvels. Aan de rand van het water zijn ligbedden en parasols beschikbaar voor liefhebbers van nietsdoen. De peuters zijn niet vergeten, want er is ook een peuterbad aanwezig. Ondiep, dit kleine zwembad laat jonge kinderen plezier beleven en afkoelen met maximale veiligheid.

Familiecamping in Huesca

Voor een geslaagde gezinsvakantie in de regio Aragon in Spanje is Camping Ainsa de ideale plek. Een prachtige ruimte gewijd aan het spel is inderdaad aanwezig en zal jong en oud in staat stellen om momenten van plezier en gezelligheid te beleven. Een biljarttafel, tafeltennistafel en tafelvoetbal zijn beschikbaar.

Actieve vakantie in Aragon

Outdooractiviteiten zullen zeker degenen die ervoor kiezen om op Camping Ainsa te verblijven tevreden stellen. Vanaf de camping kunnen verschillende buitenactiviteiten worden beoefend. Watersportliefhebbers kunnen raften in de wateren van de rivier de Esera en onvergetelijke avonturen beleven. De natuurlijke omgeving rondom Camping Ainsa nodigt u ook uit om te mountainbiken of te canyoning in de Sierra de Guara.

Campings in de buurt

Populairste steden