Een merk easyvoyage

Camping Alicante Imperium

Alicante Imperium Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alicante Imperium op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Alicante Imperium is gelegen in La Vila Joiosa aan de Costa de Valencia in Spanje. Deze Spaanse familiecamping ligt niet ver van de zee en biedt kwaliteitsdiensten.

Camping met waterpark aan de Costa de Valencia

Op de camping Alicante Imperium zullen de geneugten van zwemmen op de afspraak zijn. Inderdaad, het etablissement biedt het hele gezin om te genieten van de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan de geneugten van water en ontspanning. Terwijl u geniet van het bevoorrechte klimaat van deze regio van Spanje, kunnen vakantiegangers afkoelen in een groot buitenzwembad waarvan de esthetiek een eerbetoon is aan de Romeinse oudheid. De materialen waaruit het zwembad bestaat, zorgen ervoor dat het zwembad de hele dag door warmte vasthoudt, zodat zwemmen net zo aangenaam is tijdens de zonsondergang. Alle gasten zullen genieten van dit zwembad, aangezien er een geleidelijke oprit aanwezig is. In een vriendelijke sfeer op de Romeinse manier, zal het zwembad een plaats van ontmoeting en ontspanning zijn waarrond u zich kunt koesteren in een comfortabele ligstoel.

Jonge kinderen kunnen zich ook vermaken in deze waterruimte met een peuterbad en een sprinklerpaddestoel. Op een steenworp afstand van het kinderbad is er een speeltuin met een glijbaan, zodat kinderen kunnen wisselen tussen spelen en zwemmen.

Kamperen aan zee in La Vila Joiosa

Tijdens hun vakantie aan de Costa de Valencia op camping Imperium in Alicante kunnen ouders en hun kinderen deelnemen aan de verschillende stranden die deel uitmaken van La Vila Joiosa. Tussen grote zandstranden met apparatuur en een klein baaienparadijs, hebben kampeerders genoeg keuze om de dagdroom door te brengen. Luieren op het zand, spelletjes aan de rand van het water en ontspannen zwemmen zijn op de afspraak.

Ongewoon verblijf aan de Costa de Valencia

Op de camping Alicante Imperium kunnen vakantiegangers een ongewone vakantie doorbrengen. Door te kiezen voor het huren van een tonvormige houten hut, kunnen vakantiegangers genieten van een ongewoon comfort, ideaal voor koppels die op zoek zijn naar iets nieuws.

Campings in de buurt

Populairste steden