Een merk easyvoyage

Camping Alquezar

Huesca

 - 

Aragon
Alquezar Aragon - Huesca visuel 1/3
Alquezar Aragon - Huesca visuel 2/3
Alquezar Aragon - Huesca visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alquezar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Alquezar is gelegen in de Sierra de Guara in Spanje. Deze camping in Aragon biedt ruime kampeerplaatsen en huurbungalows en stacaravans alle comfort, allemaal in een rustige en groene omgeving.

Camping in Huesca met zwembad

Camping Alquezar ligt in de provincie Huesca, vakantiegangers kunnen genieten van een uitzonderlijk klimaat terwijl ze genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, een prachtig buitenzwembad is beschikbaar voor vakantiegangers die kunnen afkoelen in een bevoorrechte omgeving, rustig en groen. Zwemmen in het zwembad en vervolgens zonnebaden zijn de eenvoudige en bevoorrechte genoegens die vakantiegangers op Camping Alquezar kunnen genieten.

Actieve vakantie in de Sierra de Guara

Camping Alquezar nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de omgeving van de Sierra de Guara, zeer bevorderlijk voor vele buitenactiviteiten. Wandelliefhebbers kunnen wandelen langs paden die leiden naar prachtige landschappen en genieten van de natuurlijke rust. Om te genieten van de omgeving terwijl ze vol sensaties zijn, krijgen vakantiegangers ook de mogelijkheid om avontuurlijke activiteiten te beoefenen, zoals canyoning, via ferrata of klimmen.

Bezoek de Sierra de Guara tijdens zijn kampeervakanties

Door te verblijven op Camping Alquezar kunnen vakantiegangers genieten van de omgeving, waaronder het dorp La Villa de Alquézar. De laatste wordt beschouwd als een van de mooiste in de regio. In de omgeving vormt de rivier de kalkstenen rots die zowel mooi als mysterieus is. Tijdens een wandeling door de smalle straten van het dorp, zullen bezoekers een echte sprong in de middeleeuwen maken en zullen ze plaatsen zoals de Plaza Mayor, de Monchirigüel-fontein, de parochiekerk van San Miguel Arcangel en andere monumenten kunnen bewonderen. de rijkdom van het dorp.

Campings in de buurt

Populairste steden