Een merk easyvoyage

Camping Bahia de Santa Pola

Bahia de Santa Pola Valencia - Kerstman Patroon visuel 1/3
Bahia de Santa Pola Valencia - Kerstman Patroon visuel 2/3
Bahia de Santa Pola Valencia - Kerstman Patroon visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bahia de Santa Pola op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bahia Santa Pola, gelegen in de provincie Alicante in Spanje, investeert in een gezinsvakantie in de regio Valencia.

Kamperen in de provincie Alicante met zwembad

Voor een geslaagde gezinsvakantie in Spanje gaat er niets boven onbeperkte toegang tot de geneugten van water. Op Camping Bahia de Santa Pola kunt u met een groot buitenzwembad aangename momenten doorbrengen op warme Spaanse dagen met het meest verfrissende water. Zodra je wakker wordt, kunnen vakantiegangers de dag met tonus beginnen door een duik in het zwembad te nemen. Een zonnebad tussen twee zwemmen laat je ontspannen en de stress vergeten die het hele jaar is opgebouwd. Jonge kinderen zullen genieten van de aanwezigheid van een ondiep waden zwembad dat hen in staat zal stellen om plezier te hebben als gekke mensen. Zodat iedereen kan genieten van de geneugten van water, is een badmeester aanwezig in het hoogseizoen.

Familiecamping met speeltuin

Camping Bahia de Santa Pola is de ideale plek om met kinderen vakantie in Spanje door te brengen. Inderdaad, op de camping zal een buitenspeeltuin ervoor zorgen dat kinderen zich vermaken met verschillende leuke apparatuur, allemaal op een zachte vloer. Een multisportveld stelt u in staat om stoom af te blazen tijdens het spelen van basketbal en voetbal, terwijl anderen elkaar liever op het petanqueveld ontmoeten.

Op Camping Bahia de Santa Pola kunnen kinderen elkaar ook ontmoeten in een speelkamer en deelnemen aan verschillende workshops aangeboden door het team van de camping. Kinderen zullen de hele dag plezier hebben en ouders zullen genieten van een welverdiende rust. In de zomer worden er kleine feestjes gehouden aan de rand van het zwembad en is het ook mogelijk om deel te nemen aan bingo en ambachtelijke workshops.

Campings in de buurt

Populairste steden