Een merk easyvoyage

Camping Bon Sol

Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 1/6
Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 2/6
Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 3/6
Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 4/6
Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 5/6
Camping Bon Sol Costa Blanca - El Campello visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bon Sol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 35


Know-All-About-Camping

De camping Bon Sol is gelegen in El Campello aan de Costa Blanca in Spanje. Dankzij de droomlocatie aan zee kunnen vakantiegangers uitzonderlijke momenten doorbrengen op een zandstrand aan de rand van de Middellandse Zee. Op een camping of in een ingerichte bungalow hebben vakantiegangers de zekerheid van een onvergetelijke strandvakantie aan de Costa Blanca.

Kamperen aan zee aan de Costa Blanca

Vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte locatie aan zee door te kiezen voor de camping Bon Sol die dicht bij het strand Muchavista ligt. Gelegen in El Campello aan de Costa Brava in Spanje, nodigt camping Bon Sol zijn vakantiegangers uit om een verblijf in het water door te brengen. Vanaf hun camping of huurbungalow hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een groot zandstrand te bereiken met uitzicht op de Middellandse Zee, zo mooi als verfrissend. Terwijl de kinderen aan de rand van het water spelen, zullen ouders genieten van luieren op het warme zand en genieten van de zoetheid van de Spaanse zon. Tussen zonnebaden en zwemmen in de Middellandse Zee, zullen vakantiegangers niet nalaten te genieten van de geneugten die de Spaanse kust te bieden heeft.

Dankzij de bevoorrechte locatie van de camping Bon Sol kunnen vakantiegangers gemakkelijk pittoreske Spaanse steden zoals Muchamiel, San Juan d'Alicante en Busot bereiken, die op slechts een paar kilometer afstand liggen.

Kamperen in Spanje met sauna

Op de camping Bon Sol kunnen vakantiegangers genieten van de nieuwe Finse sauna die tot hun beschikking staat. De laatste zal ideaal zijn om zijn spieren te ontspannen als zijn geest en zal opladen om de batterijen op te laden.

Vakantiegangers kunnen tijdens hun verblijf genieten van de activiteiten van camping Bon Sol. De bowlers zullen zich zeker op de petanquebodem bevinden, terwijl sommigen liever ping pong spelen. Om de omgeving te ontdekken, gaat er niets boven het huren van een fiets.

Campings in de buurt

Populairste steden