Een merk easyvoyage

Camping Cala Gogo

Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 1/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 2/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 3/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 4/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 5/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 6/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 7/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 8/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 9/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 10/11
Cala Gogo Costa Brava - Platja d'Aro visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cala Gogo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Cala Gogo ligt bijna aan het water, het is gelegen aan een prachtig strand "Blauwe Vlag" van Pratja d'Aro in het hart van de Costa Brava. Dicht bij verschillende badplaatsen, bent u ideaal geplaatst om de regio te ontdekken, omringd door de Spaanse zon.

Verschillende percelen van verschillende grootte wachten op tent, caravan of camper. U bent het die uw locatie kiest waarop u toegang krijgt tot water en elektriciteit. Je zult blij zijn om pijnbomen als buren te hebben.

Stacaravans, bungalows en tenten kokos zijn te huur. De tenten zijn ideaal voor een echte onderdompelingscamping, het is gemaakt voor 2 of 4 personen en heeft alles wat nodig is om te blijven, u vindt ook een overdekt terras om buiten te eten. Voor meer comfort kiest u bungalows die plaats bieden aan maximaal 6 vakantiegangers. Er zijn verschillende bereiken met of zonder airconditioning, met of zonder panoramisch uitzicht, maar ze hebben allemaal een buitenruimte. Stacaravans hebben verschillende categorieën: strand, familie, suite, PRM, economisch. U verblijft op maximaal 6 in deze comfortabele accommodaties.

Het etablissement heeft aan alles gedacht, omdat u ter plaatse uw boodschappen kunt doen, uw brood kunt kopen, in het restaurant kunt eten, uw dorst kunt lessen aan de bar. Maar u zult het licht van uw tijd doorbrengen in het aquatisch gebied met verschillende zwembaden en 5 glijbanen, u zult ook genieten van het multisportveld. Het beste is om de shuttle te nemen die je rechtstreeks naar het einde van het kamp brengt waar het strand is en een prachtige baai met toegang tot duikcursussen.

In de omgeving bezoek je de naburige steden, ga je langs de zee dankzij de wandelingen. Iets verder ontdekt u Girona (middeleeuwse stad), Figueras (Dali-museum) of Barcelona

Campings in de buurt

Populairste steden