Een merk easyvoyage

Camping Campo Alegre

Sax

 - 

Valencia
Campo Alegre Valencia - Sax visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Campo Alegre op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Campo Alegre ligt in de regio Valencia in Spanje en nodigt u uit voor een verblijf in een rustieke omgeving tussen olijf- en amandelbomen, allemaal met uitzicht op de bergen.

Ongewone camping in Spanje met zwembad

De Camping Campo Alegre nodigt zijn gasten uit om zeer aangename momenten in de omheining door te brengen dankzij het buitenzwembad dat het tot hun beschikking stelt. Dit prachtige buitenzwembad is het ontmoetingspunt voor degenen die willen genieten van heerlijke momenten om af te koelen op warme Spaanse dagen. Er gaat niets boven het nemen van een duik om je goed te voelen en te genieten van je vakantie in Spanje. Zowel kinderen als volwassenen zullen dit zwembad op menselijke schaal waarderen, dat zeer bevoorrechte momenten belooft in een ontspannen omgeving.

Ongewoon verblijf in Spanje

Wilt u een originele vakantie doorbrengen in een ongewone accommodatie in Spanje? Camping Campo Alegre is hiervoor de ideale plek dankzij de te huur aangeboden tipi's. Deze accommodaties zijn geïnspireerd op traditionele Noord-Amerikaanse habitats en zijn volledig uitgerust met betonnen vloeren. Binnenin zal een mooie inrichting vakantiegangers onderdompelen in een uitzonderlijke sfeer. Comfortabele bedden zijn beschikbaar, evenals een gasfornuis, koelkast, potten en pannen. Bij elke tipi hoort ook een picknicktafel. 5 tot 6 personen kunnen in een tipi verblijven en een buitengewoon verblijf doorbrengen. Deze ongewone accommodaties zijn perfect voor een onvergetelijke vakantie en zullen het hele gezin verrukken.

Huur een chalet in Spanje

Tijdens hun verblijf in de regio Valencia kunnen klanten van Camping Campo Alegre het absolute comfort kiezen bij het kiezen van een houten chalet. Deze accommodaties zijn afgelegen, romantisch en beschikken over alle benodigde apparatuur voor een uitzonderlijk verblijf. Een uitgeruste keuken is aanwezig en de sanitaire ruimtes zijn daar niet ver vandaan.

Campings in de buurt

Populairste steden