Camping Canyelles

Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 1/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 2/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 3/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 4/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 5/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 6/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 7/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 8/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 9/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 10/11
Canyelles Costa Brava - Lloret del Mar visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Canyelles op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Canyelles ligt op een heuvel op 300 meter van de prachtige baai Cala Canyelles die wordt omgeven door rotsen, een ongelooflijke omgeving voor prachtig zwemmen. Op 3 km van het centrum van de badplaats Lloret Del Mar heeft u toegang tot alle infrastructuur en voorzieningen.

De camping verwelkomt tent, caravan of camper in een park met pakketten van verschillende grootte. U kiest voor elektriciteit of niet en gelukkig heeft u uitzicht op de zee.

Niveau verhuur u wordt verwend met keuze. Stacaravans, appartementen, bungalows, kokoszoete tenten of lodgetenten zijn beschikbaar. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn voorzien van airconditioning. Voor maximaal comfort kiest u ervoor om te verblijven in appartementen die zijn gepland voor 2 tot 5 inwoners. De zorgvuldig ingerichte bungalows bieden plaats aan maximaal 6 personen. Glamping (een samentrekking van glamour en kamperen) wordt ook weergegeven met de verhuur van coco-zoete tenten en lodgetenten. Deze laatste 2 zijn canvas en garanderen een verandering van omgeving.

De eigenaren hebben aan je gedacht en maakten je leven gemakkelijker met ter plaatse een minimarkt, een bar, een restaurant, een wasserette en een shuttle die je afzet op het strand.

Een groot buitenzwembad met kinderbad en solarium zal uw verblijf nog aangenamer maken.

De nabijheid van een bochtige en rotsachtige kustlijn met wilde kreken is een echte troef. U zult ook gemakkelijk toegang hebben tot de beschaving met de steden Lloret Del Mar en Tossa Del Mar. Rendez-vous in Girona, Figueras en natuurlijk Barcelona om de lokale cultuur van de Costa Brava te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden