Een merk easyvoyage

Camping Cueva Negra

Camping Cueva Negra Andalousië - Mojácar visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cueva Negra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Cueva Negra is gelegen in Mojàcar aan de Andalusische kust in Spanje. Kwaliteitsservices en een uitzonderlijke omgeving staan garant voor een succesvol verblijf. Deze camping accepteert ANCV-vakantiecheques.

Familiecamping in Spanje met waterpark

Voor een geslaagde vakantie in Spanje gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Dit is het geval op de camping Cueva Negra, die vakantiegangers de mogelijkheid biedt om zeer bevoorrechte momenten met familie of vrienden door te brengen. Een groot buitenzwembad is aanwezig en zal het ontmoetingspunt zijn voor alle liefhebbers van waterspelen en zwemmen. Voor de kleintjes staat een kinderbad tot hun beschikking. Dit kleine ondiepe zwembad is perfect voor hen om veilig plezier te hebben. Ontspanningsliefhebbers zullen in de hemel zijn en ontdekken dat een jacuzzi is geïntegreerd in het grote zwembad. Omgeven door groen, overdekt en met een eiland met palmboom, garandeert het grote zwembad van camping Cueva Negra zeer bevoorrechte momenten. Aan de rand van het zwembad zijn een pooltafel en airhockey beschikbaar.

Verschillende activiteiten zullen beschikbaar worden gesteld aan vakantiegangers op camping Cueva Negra. Kinderen kunnen zich vermaken in de buitenspeeltuin die beschikbaar is voor hen met schommels en glijbaan. Sportliefhebbers kunnen tijdens hun verblijf genieten van de aanwezigheid van een tennisbaan, een voetbalveld en een petanquebaan.

Bungalowverhuur in Andalusië

Vakantiegangers die willen genieten van de natuur terwijl ze genieten van veel comfort, kunnen kiezen voor een verblijf in een van de bungalows die worden aangeboden door de camping Cueva Negra. De bungalows nodigen uit om als koppel een comfortabele vakantie door te brengen in Andalusië, met familie of vrienden.

Meer traditionele kampeerliefhebbers kunnen profiteren van kwaliteitssites met elektriciteit, allemaal gescheiden door plantaardige heggen

Populairste steden