Een merk easyvoyage

Camping de Haro

Haro

 - 

La Rioja
de Haro La Rioja - Haro visuel 1/6
de Haro La Rioja - Haro visuel 2/6
de Haro La Rioja - Haro visuel 3/6
de Haro La Rioja - Haro visuel 4/6
de Haro La Rioja - Haro visuel 5/6
de Haro La Rioja - Haro visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Haro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/01

  • Sluitingsdatum: 10/12

  • Locations-number-locatif 24


Know-All-About-Camping

Camping de Haro ligt in de regio La Rioja in Spanje en geniet een behouden natuurlijke omgeving aan de oevers van de rivier de Tiron.

Kamperen met waterpark in Spanje

Camping de Haro ligt in de regio La Rioja in Spanje en biedt zijn vakantiegangers een bevoorrechte omgeving en klimaat. Op warme zomerdagen gaat er niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van een zwembad. Op Camping de Haro is dit dagelijks dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad dat beschikbaar is. Dit grote zwembad is ideaal om te zwemmen en om te ontspannen en te genieten van de omringende rust. De jonge kinderen zijn niet vergeten, omdat ze ook kunnen genieten van de aanwezigheid van een aan hen gewijd kinderbad. Ondiep, dit zwembad garandeert hen maximale veiligheid en plezier. Rondom de zwembaden zullen liefhebbers van ontspanning de ruimte niet missen om te ontspannen in de zon of in de schaduw. Het zwembad zal ook de ontmoetingsplaats zijn voor diegenen die willen deelnemen aan de aquagymsessies.

Familie camping in Spanje

Het hele gezin zal een gedenkwaardige vakantie kunnen doorbrengen op de camping van Haro dankzij de aangeboden diensten. De kinderen zullen graag een speeltuin tot hun beschikking hebben en kunnen deelnemen aan animaties die aan hen zijn gewijd. Er is ook een pingponghoek aanwezig op Camping de Haro. Sportfans kunnen terecht op het multisportveld dat tot hun beschikking staat en waarop het mogelijk is om zowel voetbal als basketbal te spelen.

Glamping vakanties in Spanje

Op Camping Haro kunnen vakantiegangers een glamping-verblijf doorbrengen door te kiezen voor een van de kleine hutten die te huur zijn. Deze charmante houten hutten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en hebben een badkamer en een terras. Voor totaal comfort gaat er niets boven het huren van een van de bungalows met volledig uitgeruste keuken, badkamer, eetkamer en terras.

Campings in de buurt

Populairste steden