Een merk easyvoyage

Camping El Jardín

Camping El Jardín Costa Blanca - El Campello visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Jardín op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 123


Know-All-About-Camping

Camping El Jardin is gelegen in El Campello aan de Costa Brava in Spanje en geniet een bevoorrechte locatie op slechts een steenworp afstand van de zee. Traditionele kampeerliefhebbers en vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort zullen blij zijn, omdat er aangename locaties worden aangeboden, evenals bungalows en andere huuraccommodaties.

Kamperen aan de Costa Brava met zwembad

Vakantiegangers die op Camping El Jardin verblijven, kunnen genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit zwembad wordt het ontmoetingspunt voor alle vakantiegangers die lui zijn en een verfrissende duik nemen. Met het grote zwembad is een peuterbad waar peuters een geweldige tijd kunnen doorbrengen met maximale veiligheid. In de zomer zal de aanwezigheid van een badmeester jong en oud in staat stellen om in vrede te baden. Rondom de twee zwembaden staan ligstoelen opgesteld op een groot terras met gazon. Zonnige gebieden en schaduwrijke gebieden zijn aanwezig om aan alle wensen te voldoen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen volop kunnen genieten van hun vakantie, biedt camping El Jardin een uitstekende buitenspeeltuin. In deze speeltuin kunnen kinderen nieuwe vrienden maken terwijl ze genieten van de houten hutten die voor hen beschikbaar zijn, evenals vele andere leuke apparatuur. Door de aanwezigheid van een zomerinstructeur kunnen de jongsten deelnemen aan creatieve workshops en aangepaste activiteiten. Gedurende deze tijd zullen de bowlers niet nalaten te genieten van de aanwezigheid van een petanquebaan.

Kamperen in Spanje vlakbij de zee

Door te verblijven op Camping El Jardin kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de zee in het dorp El Campello. Vakantiegangers zullen in staat zijn om zeer aangename zandstranden te vinden waar ze kunnen koesteren, afkoelen en plezier hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden