Een merk easyvoyage

Camping el Maset

el Maset Costa Brava - Begur visuel 1/2
el Maset Costa Brava - Begur visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping el Maset op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 23

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping el Maset ligt op 300 m van de zee, in Begur, aan de Costa Brava in Spanje.

Kamperen aan de Costa Brava met zwembad

Het is in een uitzonderlijke omgeving aan de Costa Brava dat vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf op camping El Maset. Inderdaad, deze familiecamping aan de Costa Brava biedt zijn vakantiegangers unieke momenten door dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit zwembad wordt de ontmoetingsplaats voor alle vakantiegangers die willen afkoelen, ontspannen en genieten van een bevoorrechte omgeving en klimaat. Zodra u wakker wordt, kunnen kampeerders een duik nemen in het zwembad van Camping el Maset en de dag goed beginnen met energie en welzijn. Rondom het zwembad kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van de zoetheid van het leven voor de Spanjaarden.

Kamperen aan zee aan de Costa Brava

Vanaf Camping el Maset kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de Costa Brava. Inderdaad, op slechts 300 meter afstand ligt het strand van Sa Riera. Dit prachtige strand omgeven door dennenbos is de ideale plek om unieke momenten door te brengen en te genieten van zijn kampeervakantie aan de Costa Brava. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn evenals het plezier en de amateurs van baden zullen kunnen profiteren van een turkoois water van de meest magnifieke. Wat een plezier om uw vakantie door te brengen aan de Costa Brava op een steenworp afstand van de zee op Camping el Maset!

Familiecamping aan de Costa Brava

Op Camping el Maset zal het hele gezin een droomvakantie beleven. Speeltuin, een fitnessruimte, een speelkamer, sportvelden en andere apparatuur aangepast aan de geneugten van elk worden beschikbaar gesteld voor het plezier van jong en oud.

Huur een stacaravan aan de Costa Brava

Wilt u in absoluut comfort blijven aan de Costa Brava? Camping el Maset biedt vakantiegangers een volledig uitgeruste stacaravan aan. Deze accommodaties nodigen u uit om het comfort van thuis te vinden in een unieke omgeving dicht bij de zee aan de Costa Brava.

Campings in de buurt

Populairste steden