Een merk easyvoyage

Camping el Palmar

Camping el Palmar Andalousië - Vejer de la Frontera visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping el Palmar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 130

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping El Palmar ligt in de buurt van een prachtig zandstrand van enkele kilometers in Andalusië en biedt diensten aangepast aan het hele gezin.

Kamperen aan de Spaanse kust met zwembad

Voor een droomvakantie in Spanje gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen direct vanaf uw camping. Op het terrein van camping El Palmar kunnen vakantiegangers elkaar ontmoeten rond het buitenzwembad dat tot hun beschikking staat en dat hen momenten van puur plezier zal garanderen. Op warme zomerdagen is het heel leuk om eerst in dit verfrissende zwembad te duiken. Rondom het zwembad is een groot terras met gazon beschikbaar voor diegenen die willen zonnebaden en lekker willen zonnebaden.

Om te feesten met familie of vrienden, ga naar de tafel van het restaurant dat aanwezig is op de camping. Er gaat niets boven een groot terras met uitzicht op het zwembad om momenten van gezelligheid door te brengen en te genieten van gevarieerde en heerlijke gerechten.

Kamperen in Spanje dichtbij de activiteiten

Door te verblijven op camping El Palmar kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte nabijheid met verschillende buitenactiviteiten. De zee is niet ver weg, liefhebbers van watersporten kunnen surfen en kitesurfen. Voor een moment van rust, niets beter dan vissen in een boot of vissen onder water. De omgeving zal prachtig zijn om te bezoeken, hetzij per fiets of boot rond de kliffen.

Bungalowverhuur in de Middellandse Zee

Voor een comfortabel verblijf in Spanje kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om een van de beschikbare stacaravans te huren. Deze houten accommodaties zijn perfect voor een vakantie met het gezin en hebben een uitgeruste keuken, een badkamer en een overdekt terras met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden