Een merk easyvoyage

Camping El Pinillo

El Pinillo Canarische Eilanden - De oven visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Pinillo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 200


Know-All-About-Camping

De camping El Pinillo ligt op het eiland Gran Canaria, in het centrum van de Spaanse archipel van de Canarische eilanden. Het ligt midden in de natuur: omgeven door diepe kloven, in de buurt van het ravijn van Arguineguin, in weelderige vegetatie. U kunt dus genieten van absolute rust voor uw vakantie met familie of vrienden.


Een vakantie in de natuur op het eiland Gran Canaria!


De camping heeft een groot zwembad (tegen betaling), ideaal om te koelen, zonnebaden of gewoon te ontspannen. Alle soorten accommodatie worden aangeboden: tentplaatsen, grote parkeerplaats voor campers en caravans, en zelfs bungalows voor 4 personen. U vindt binnendouches met warm water, maar ook buitendouches. Wasmachine en droger staan ook tot uw beschikking. Let op: de hele camping is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.


Ter plaatse kunnen gasten gemakkelijk eten in de bar en het restaurant van de camping. Dagelijkse brood- en afhaalservice is ook beschikbaar. Kinderen kunnen zich vermaken in de voor hen bestemde speeltuin. De oudere kinderen kunnen biljart spelen en genieten van het muzikale amusement op de camping.


Als u de plaatsen wilt ontdekken, kunt u fietsen huren op de camping. In de buurt is de keuze aan activiteiten enorm: wandelen, ontdekking van het natuurpark Pilancones of bezoek het grootste spervuur van de Canarische eilanden, Embalse de Soria. U kunt ook de flamingo's, schildpadden, apen en dolfijnen van het Palmitos-park bezoeken. Ga ten slotte voor een dag waterspelletjes naar Aqualand Maspalomas, het grootste waterpark op Gran Canaria.

Populairste steden