Een merk easyvoyage

Camping el Pino

Camping el Pino Andalousië - Torrox Costa visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping el Pino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 1640


Know-All-About-Camping

Camping El Pino ligt aan de Costa del Sol in Andalusië, Spanje. Deze familiecamping in Spanje ligt direct aan een avocadoplantage en is omgeven door tropische bomen.

Kamperen met zwembad in Spanje

De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op camping El Pino. De laatste heeft inderdaad een enorm buitenzwembad in zijn behuizing. Met dit zwembad kunnen vakantiegangers van alle leeftijden zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. Het water van dit zwembad is op perfecte temperatuur om af te koelen op warme Spaanse dagen. Dankzij het royale zwembadgedeelte kunnen kinderen zich vermaken en kunnen zwemliefhebbers baantjes trekken. Rondom het zwembad kunnen zwemmers genieten van een terras met gazon, ideaal om te loungen en bruin te worden.

Om aangename momenten met vrienden door te brengen, niets beters dan op de petanquebaan van de camping te zijn. Gedurende deze tijd zullen de kinderen plezier hebben op de voor hen gereserveerde speeltuin.

Huur een bungalow in Andalusië

Camping El Pino biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het comfort van een stacaravan. Deze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, afhankelijk van het model en ze hebben een eetkamer, een uitgeruste keuken en een badkamer. Een terras completeert het geheel met een tuinmeubilair om te genieten van een aangename omgeving.

De camping El Pino biedt zijn vakantiegangers ook een Glamping-verblijf in Andalusië. De laatste biedt comfortabele, gezellige en uitgeruste tenten die een droomverblijf in een groene omgeving garanderen. De meer traditionele kampeerliefhebbers kunnen profiteren van kwaliteitssites die hen in staat stellen om een aangenaam kampeerverblijf in Andalusië door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden