Camping El Roble

El Roble Aragon - Valderrobres visuel 1/4
El Roble Aragon - Valderrobres visuel 2/4
El Roble Aragon - Valderrobres visuel 3/4
El Roble Aragon - Valderrobres visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Roble op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Een uitzonderlijke omgeving, kwaliteitsdiensten, comfortabele en ongewone accommodatie, dit is het recept dat door Camping El Roble wordt voorgesteld voor een onvergetelijk verblijf in de regio Aragon in Spanje.

Kamperende voeten in het water in Spanje

Door te verblijven op Camping El Roble kunnen vakantiegangers genieten van de locatie van hun keuze, dicht bij vele zwemplekken. Op slechts 5 minuten afstand kunt u een bezoek brengen aan Assut, een natuurlijk zoetwaterzwembad. Deze grote waterput in de natuur biedt min of meer diepe gebieden, die perfect zijn voor aangename zwemmomenten met het gezin. Altijd in de buurt van Camping El Roble kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij de Font de la Rabosa, een oase gevormd door de rivier de Matarraña op kalksteen. Dit grote zwembad is ideaal om af te koelen op warme zomerdagen. Iets verder, in de stad Arnes, ligt de Toll del Vidre, een ander natuurlijk zwembad omringd door de bergen van het natuurpark Els Ports. Prachtige waterval vergezellen dit water en zullen vakantiegangers onvergetelijke herinneringen bezorgen. Door de nabijheid van veel waterpunten kunnen liefhebbers van avontuurlijke sporten canyoning beoefenen in een ongelooflijke omgeving.

Actieve vakanties in Spanje

Liefhebbers van buitensporten zullen blij zijn om op Camping El Roble te verblijven. De locatie van keuze van deze laatste zal inderdaad verschillende activiteiten in een uitzonderlijke omgeving kunnen uitoefenen. Liefhebbers van prachtige landschappen zullen zeker wandelen in dit gebied met adembenemende uitzichten. Het zal ook mogelijk zijn om te mountainbiken op de Zafan Greenway.

Ongewoon verblijf in Spanje

Wilt u een ongewone vakantie doorbrengen in Spanje? Camping El Roble biedt aan om een tipi te huren voor een onvergetelijke vakantie. Deze accommodaties zijn geïnspireerd op de Noord-Amerikaanse traditie en beschikken over een groot bed, twee eenpersoonsbedden, een koelkast met vriesvak en een terras met meubels. Een wifi-verbinding is ook beschikbaar. Jaima's zijn ook te huur en nodigen uit om comfortabel te blijven zoals in de woestijn. Deze ongewone glamping-accommodaties van Camping El Roble beloven een atypisch verblijf in Spanje.

Campings in de buurt

Populairste steden