Een merk easyvoyage

Camping El Sur

El Sur Andalousië - Ronda visuel 1/3
El Sur Andalousië - Ronda visuel 2/3
El Sur Andalousië - Ronda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Sur op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping El Sur is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die in elk geval in een aangename omgeving in Andalusië van de rust wil genieten.

Familiecamping met zwembad in Spanje

Camping El Sur is de ideale plek om gezinscampings door te brengen met zwembad in Andalusië. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad met afgeronde vormen. Met dit zwembad kunnen gasten genieten van verfrissend zwemmen in een groene omgeving onder de milde Andalusische zon. Aan de rand van het water zijn de ontspanningssessies uitzonderlijk en kunnen de vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zich ontspannen zonder matiging.

Naast de geneugten van het zwemmen, biedt Camping El Sur zijn vakantiegangers de mogelijkheid om aangename momenten van games door te brengen dankzij de faciliteiten die het biedt. De kinderen zullen u graag ontmoeten en bevriend raken met de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Een gigantisch schaakspel is ook aanwezig en sportfans zullen genieten van een mini-basketbalveld en een ping-pong gebied. Het minigolfveld belooft geweldige momenten van plezier met familie of vrienden.

Andalusische camping met restaurant

Het plezier van de smaakpapillen zal ook aanwezig zijn op de camping El Sur dankzij de aanwezigheid van een restaurant in de behuizing van deze laatste. Vakantiegangers zitten graag in dit restaurant met twee grote salons en een groot buitenterras met pergola. Authentieke traditionele gerechten worden aangeboden aan vakantiegangers die verwend worden met een keuze uit een breed scala aan gerechten, menu's en tapas.

Actieve kampeervakanties in Andalusië

Tijdens hun verblijf op Camping El Sur kunnen vakantiegangers genieten van Andalusië en zijn wonderen. Wandelliefhebbers kunnen vele cursussen volgen in de drie natuurparken rondom de camping El Sur. Voor actieve vakanties is het mogelijk om vele sporten te doen, zoals klimmen, paardrijden, mountainbiken, ballonvaren, via ferrata, speleologie of paragliding.

Campings in de buurt

Populairste steden