Een merk easyvoyage

Camping El Torres

Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 1/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 2/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 3/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 4/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 5/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 6/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 7/8
Camping El Torres Kust van Valencia - Het dorp Joiosa visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee,

    Toegang rivier

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Torres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 31/08

  • Aantal Staanplaatsen: 119


Know-All-About-Camping

Camping El Torres is gelegen in de stad La Vila Joiosa in de regio Costa de Valencia in Spanje. De locatie aan de kust en hoogwaardige services zorgen voor een uitzonderlijk verblijf aan de Spaanse kust.

Familiecamping in Spanje met zwembad

Voor een geslaagde vakantie gaat er niets boven een camping met zwembad in Spanje. Dit is het geval op Camping El Torres, waar gasten kunnen genieten van een prachtig familiezwembad dat jong en oud zal bekoren. Deze waterruimte, een oase met uitzicht op de zee, heeft een groot zwembad van 200 m2 met afgeronde vormen en nodigt uit om een geweldige tijd door te brengen. Bij dit zwembad is een peuterbad voor peuters dat vergezeld gaat van een waterspeelplaats met champignonsproeier en kleine glijbaan. Rondom de zwembaden is een grasveld met ligstoelen en parasols, zodat liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van hun vakantie in Spanje.

Kamperende voeten in het water in Spanje

Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping El Torres aan het gelijknamige strand kunnen vakantiegangers op elk gewenst moment genieten van de geneugten van de zee en genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee. Door de nabijheid van het strand kunt u zonnebaden op het zand en verschillende wateractiviteiten beoefenen, zoals jetskiën, kajakken, surfen, peddelsurfen, waterskiën en zelfs duiken. .

Bungalowverhuur aan zee in Spanje

Camping El Torres biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke omgeving terwijl u geniet van het comfort van de huurbungalows. Deze zijn volledig uitgerust met slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en een groot panoramisch terras met spectaculair uitzicht op de zee en de bergen. Voor een succesvol verblijf gaat er niets boven het huren van een bungalow aan het strand aan de Spaanse kust.

Campings in de buurt

Populairste steden