Camping Estrella de Mar

Estrella de Mar Catalonië - Castelldefels visuel 1/5
Estrella de Mar Catalonië - Castelldefels visuel 2/5
Estrella de Mar Catalonië - Castelldefels visuel 3/5
Estrella de Mar Catalonië - Castelldefels visuel 4/5
Estrella de Mar Catalonië - Castelldefels visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Estrella de Mar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

De camping Estrella de Mar is gelegen in Castelldefels, Spanje, op slechts 500 m van het strand in de provincie Barcelona. De bevoorrechte ligging, hoogwaardige diensten en vriendelijk entertainment garanderen een uitzonderlijke vakantie in Catalonië.

Kamperen in de buurt van Barcelona met zwembad

Om optimaal te genieten van uw vakantie in Spanje in de buurt van Barcelona, is camping Estrella de Mar de ideale plek. Inderdaad, de geneugten van zwemmen zullen op het rendez-vous zijn om te genieten van het bevoorrechte klimaat van Catalonië. Een verfrissend watergebied gewijd aan plezier en ontspanning nodigt vakantiegangers uit om uitzonderlijke momenten door te brengen met familie of vrienden. Een groot buitenzwembad is beschikbaar om te ontspannen en te zwemmen. Aquagym-sessies worden georganiseerd voor diegenen die willen opfleuren terwijl ze zichzelf vernieuwen. Voor peuters is een peuterbad beschikbaar en kunnen ze zich vermaken met maximale veiligheid. Rond de zwembaden is een aangenaam terras met gazon beschikbaar, zodat u kunt uitrusten in de schaduw van bomen of zonnebaden. Gedurende het hele verblijf, dag en nacht, worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op het watergebied.

Kamperen in Catalonië in de buurt van de zee

De kampeervakanties in de buurt van Barcelona beloven rijk te zijn aan zwemmen. Inderdaad, op slechts 5 minuten van de camping Estrella de Mar kunnen vakantiegangers het prachtige strand van Castelldefels bereiken. Dit prachtige zandstrand ligt op meer dan 8 km afstand en nodigt u uit om te genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee vanaf de Catalaanse kust. Op dit strand kunnen vakantiegangers genieten van een aangename wandeling en de aanwezigheid van vele restaurants. Deze vakantiecamping aan zee nabij Barcelona belooft verfrissend te worden!

Bungalowverhuur in de buurt van Barcelona

Voor een bevoorrecht en comfortabel verblijf in de buurt van Barcelona is er niets beter dan te kiezen voor een bungalowverhuur op camping Estrella de Mar. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden en hebben een kamer eetkamer, een keuken, een badkamer en een terras voor speciale momenten.

Campings in de buurt

Populairste steden