une marque easyvoyage

Camping Eucaliptus

Eucaliptus Catalonië - Amposta visuel 1/3
Eucaliptus Catalonië - Amposta visuel 2/3
Eucaliptus Catalonië - Amposta visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Eucaliptus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 16/03

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 50

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Eucaliptus ligt aan het gelijknamige zandstrand in het natuurpark van de Ebro-delta in Catalonië. Deze camping aan de kust biedt een uitzonderlijke omgeving en belooft een droomvakantie in Spanje.

Familiecamping in Spanje met waterpark

De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op de Camping Eucaliptus dankzij het zwembad dat ter beschikking staat van de vakantiegangers. Een groot buitenzwembad is inderdaad aanwezig op de Camping Eucaliptus en laat het hele gezin genieten van heerlijke badmomenten in een groene en ontspannen omgeving. Dit grote verfrissende zwembad wordt de ontmoetingsplaats voor zwemliefhebbers en ontspanningsliefhebbers die volop kunnen genieten van hun vakantie in Spanje. Een groot grasveld omringt het zwembad en is perfect om te loungen en te ontspannen. Ligstoelen zijn ook beschikbaar en u kunt zonnebaden of rusten in de schaduw van een palmboom. Zodat peuters zich ook kunnen verfrissen en plezier hebben met maximale veiligheid, is er een peuterbad voor hen beschikbaar. Dit kleine zwembad zorgt ervoor dat de jongste een geweldige tijd heeft.

Kamperen in Catalonië met restaurant

Op Camping Eucaliptus kunnen vakantiegangers een vakantie doorbrengen zonder zich zorgen te maken over het bereiden van maaltijden. Inderdaad, een restaurant is aanwezig op het terrein en zal heerlijke gerechten kunnen proeven, geïnspireerd door de traditionele keuken van de Delta. Wil je een heerlijke paella? Camping Eucaliptus biedt u een voorproefje van dit typische gerecht met zeevruchten en andere producten uit de regio die absolute kwaliteit en een onvergelijkbare smaak garanderen.

Huur een bungalow in Catalonië

Op Camping Eucaliptus kunnen vakantiegangers die het willen alle comfort van thuis vinden. Camping Eucaliptus biedt inderdaad een verblijf in een van de prachtige huurbungalows aan. Deze houten accommodaties zijn perfect voor een comfortabel verblijf met een stel, familie of vrienden. Kamers, woonkamer, keuken, badkamer en overdekt terras staan garant voor een comfortabel verblijf in Catalonië.

Campings in de buurt

Populairste steden