Een merk easyvoyage

Camping Fayón Fishing

Fayón Fishing Aragon - Saragosse visuel 1/2
Fayón Fishing Aragon - Saragosse visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fayón Fishing op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking

Know-All-About-Camping

Camping Fayón Fishing is een paradijs voor natuur- en visliefhebbers. De gekozen locatie stelt sportvissers in staat om hun favoriete activiteit in een aangename omgeving te oefenen terwijl ze kwaliteitsuitrusting aanbieden. Verschillende modellen van bungalows zijn te huur voor maximaal comfort.

Familiecamping in Zaragoza met zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Fayón Fishing in Zaragoza, Spanje, kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in een aangename omgeving. Een mooi en groot zwembad omgeven door hoge bomen is inderdaad aanwezig op de camping en zal het hele gezin in staat stellen om te baden, zodat jong en oud een onvergetelijk verblijf kunnen doorbrengen. In dit grote openluchtzwembad kunnen gasten van Camping Fayón Fishing zwemmen, ontspannen en plezier maken, allemaal onder de zon van Zaragoza. Tijdens warme zomerdagen zal de aanwezigheid van dit grote zwembad meer dan worden gewaardeerd en vakantiegangers zullen er niet van genieten.

Camping met restaurant in Zaragoza

Op Camping Fayón Fishing kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen delen met de reis door de heerlijke gerechten te proeven die hen worden aangeboden. Ontbijt, lunch en diner worden dagelijks geserveerd in dit gezellige restaurant en gasten kunnen ook de campingbar bezoeken, die een groot terras heeft naast de tuinen en zwembaden.

Camping geschikt voor kinderen in Zaragoza

De hele familie zal in Camping Fayón Fishing kunnen verblijven en iedereen zal zijn geluk vinden. Terwijl sommigen gaan vissen, kunnen de kinderen elkaar ontmoeten en plezier hebben in de speeltuin die hun ter beschikking wordt gesteld. In dit leuke gedeelte kunnen jonge mensen volop genieten van hun verblijf en vertrekken met vol herinneringen. Een indoor voetbalveld is ook aanwezig.

Campings in de buurt

Populairste steden