Een merk easyvoyage

Camping Fuenmayor

Fuenmayor La Rioja - Fuenmayor visuel 1/2
Fuenmayor La Rioja - Fuenmayor visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Fuenmayor op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 550

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Fuenmayor ligt in de autonome gemeenschap La Rioja in het noorden van Spanje. Kwaliteitsdiensten aangepast aan het hele gezin worden aangeboden.

Kamperen met zwembad in het noorden van Spanje

De geneugten van zwemmen zullen aanwezig zijn op de Camping Fuenmayor, tot grote vreugde van de vakantiegangers. Op de camping zelf kan het hele gezin genieten van de vakantie in Spanje dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Om de dag met energie te beginnen, gaat er niets boven het nemen van een duik in dit verfrissende water dat u ook uitnodigt om te ontspannen op warme zomerdagen. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen, terwijl sommigen liever plezier hebben en anderen gewoon totale ontspanning loslaten. Aan de rand van het water brengen welverdiende ontspanningssessies zeker hun deel van het welzijn met zich mee. Zodat het hele gezin vol is, heeft Camping Fuenmayor ook een kinderzwembad waarmee ze naar believen plezier kunnen maken.

Familiecamping in La Rioja

Om een geslaagde gezinsvakantie door te brengen, moeten jong en oud kunnen genieten van activiteiten die bij hen passen. Jongere kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, terwijl grotere kinderen en volwassenen toegang hebben tot een speelkamer. Op het sportveld kunnen de meest actieve gasten direct op de camping doorbrengen. Gedurende de zomer worden verschillende activiteiten voorgesteld voor het plezier van elk.

Huur een bungalow in het noorden van Spanje

Op Camping Fuenmayor kunnen vakantiegangers genieten van het absolute comfort van een bungalow. Deze accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en hebben twee slaapkamers, een eetkamer met ingerichte keuken, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden