Een merk easyvoyage

Camping L'Amfora

1 beoordelingen 5/5

L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du village ( 29.4 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Amfora op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :8.0
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:8.0

"Aan te bevelen !!!!!"

Par la fee clochette le Maa. 6 Aug. 2012

FANTASTISCH!!!!!!! Netheid, vriendelijkheid, goed huis, prachtige locatie, goed comfort ..... De dorpen en nabijgelegen steden zijn geweldig. Sangria en Tapas aan te bevelen !!! Wat kan ik meer zeggen ..... !!! Lang leve volgend jaar !!!!

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Aan de Middellandse Zee aan het grootste zandstrand van Catalonië, kom en geniet van de Amfora, het comfort, de uitstekende zwembaden, een veelheid aan diensten en activiteiten speciaal voor kleine, ideaal voor gezinnen, zijn mini-club, zijn levendige avonden. Paradise kitesurfers en windsurfers. Zwembad 400 m2 buiten. Het zou soms de neiging hebben om de zandstranden van Spanje samen te vatten met palmbomen en baaien omringd door het turquoise water van de Middellandse Zee. Het zou verkeerd zijn ... Natuurlijk zijn de resorts, van de Costa Brava tot de Costa del Sol, een van de populairste bestemmingen in Europa om te ontspannen op het hete zand of om watersporten te beoefenen, maar weg van de Middellandse Zeekust, ontdekt u een wild land met wijd open ruimtes en steden met een rijke geschiedenis, vervolgens een groen Spanje ingeklemd tussen de oceaan en de toppen van de Picos de Europa. Prachtige stranden hier verdwalen tussen de steile kliffen, terwijl de vele kerken en kapellen gebouwd voor pelgrims op weg naar Compostela het gebied tot een echt openluchtmuseum maken.

Campings in de buurt

Populairste steden