Een merk easyvoyage

Camping Lanzarote Retreats

Lanzarote Retreats Canarische Eilanden - Costa Teguise visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lanzarote Retreats op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 3

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

Camping Lanzarote Retreats ligt dicht bij de stad Costa Teguise, in de Spaanse archipel van de Canarische Eilanden. Het ligt in een rustige woonwijk, op slechts 100 meter van het zandstrand en de Atlantische Oceaan. De aangeboden accommodaties zijn zeer ruim en bieden optimaal comfort. Alles wordt gedaan om u tevreden te stellen: verwarmd zwembad, ligstoelen, kluis, flatscreen, satelliet-tv en dvd-speler, barbecue, muziek luisterstation. Wifi is gratis beschikbaar voor gebruik in alle kamers.


Comfort en ontspanning aan zee, op een prachtig eiland van de Canarische eilanden


Dit is de meest bevoorrechte plaats van Costa Teguise: een mooie woonstraat tegenover het strand, in het hart van de Costa, maar dicht bij alle afleidingen. De auto is niet nodig, alles is op loopafstand: de boulevard, bars, restaurants en winkels. Het belangrijkste strand van Las Cucharas ligt op minder dan een minuut lopen. Het is een ideaal strand voor kinderen, goed onderhouden, onder toezicht van strandwachten, met toiletten en douches. Je kunt windsurfen, boogieboarden en kajakken op zee proberen.


In de omgeving vindt u vele attracties: het waterpark van de eilanden, een avondmarkt op vrijdag, het huis van de lokale kunstenaar Cesar Manrique, Jameos del Agua, Cactustuin, Mirador del Rio, groene grotten, enz.


Het historische dorp Teguise ligt op slechts 15 minuten rijden. U kunt slenteren door de kronkelende steegjes en kijken naar lokale kunstenaars aan het werk, of de zondagmarkt bezoeken. De hoofdstad en de luchthaven van het eiland liggen op 15 minuten met de auto. Een golfbaan met 18 holes ligt direct naast Costa Teguise.

Populairste steden