Een merk easyvoyage

Camping Las Palmeras

Las Palmeras Valencia - Crevillente visuel 1/2
Las Palmeras Valencia - Crevillente visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Las Palmeras op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Las Palmeras ligt in de provincie Alicante in de regio Valencia. Dit door een familie gerunde hotel in Spanje biedt hoogwaardige diensten en alle comfort, ideaal voor gezinnen.

Kamperen bij Alicante met waterpark

De geneugten van het water zullen in de schijnwerpers staan op Camping Las Palmeras, dat zijn gasten een prachtig buitenwatergebied biedt dat voor hen is gereserveerd. Direct op camping Las Palmeras kunnen vakantiegangers inderdaad genieten van een mooi en groot tropisch zwembad, omgeven door weelderige vegetatie. Deze oase in het hart van de camping nodigt u uit om heerlijke badmomenten door te brengen in een koel water dat perfect zal trouwen met de rustige omgeving van Camping Las Palmeras en met het Spaanse klimaat. Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning, zullen zeker genieten van een buitenbubbelbad, perfect om spieren te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten. Voor de kleintjes is er een kinderbad en liefhebbers van nietsdoen hebben toegang tot een solarium met ligstoelen.

Camping met restaurant in de omgeving van Valencia

Camping Las Palmeras biedt zijn gasten de mogelijkheid te genieten van de aanwezigheid van een restaurant in de behuizing. Een prachtig ingerichte kamer met airconditioning nodigt u uit om comfortabel te zitten en biedt klassieke mediterrane gerechten, waaronder paella en een breed scala aan tapas. Het is ook mogelijk om te kiezen tussen een dagmenu en à-la-cartegerechten. In de zomer kunnen gasten ervoor kiezen om zich te verheugen op een buitenruimte tussen de dennen.

Familie camping in Spanje

Camping Las Palmeras is de ideale plek om met zijn kinderen in Spanje te verblijven. Deze familiecamping biedt speelplekken, waaronder een schaduwrijke speeltuin met glijbaan en springspel.

Campings in de buurt

Populairste steden