Een merk easyvoyage

Camping Los Ibores

Los Ibores Extremadura - Castañar de Ibor visuel 1/2
Los Ibores Extremadura - Castañar de Ibor visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Los Ibores op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Los Ibores ligt in de regio Extremadura en biedt een warme en hoogwaardige service die geschikt is voor het hele gezin.

Familiecamping met zwembad in Extremadura

Tijdens hun kampeervakantie in de regio Extremadura in Spanje kunnen vakantiegangers naar believen genieten van de geneugten van een verfrissend zwembad. Inderdaad, op de camping Los Ibores is een zwembad aanwezig dat geschikt is voor het hele gezin. Een groot zwembad is beschikbaar voor alle zwemliefhebbers en voor degenen die gewoon willen afkoelen. Op warme Spaanse dagen is dit zwembad een must. Jonge kinderen krijgen op Camping Los Ibores zelfs de kans om te genieten van de aanwezigheid van een peuterbad. Rond en ondiep, dit kleine zwembad is perfect voor de jongste kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Tussen het zwemmen door kunnen vakantiegangers zonnebaden en genieten van de nietsdoen van de Spanjaarden.

Kamperen met sportartikelen in Spanje

Camping Los Ibores zal zijn vrijetijdssportliefhebbers laten genieten van de aanwezige uitrusting. Op de camping is het mogelijk om tennis, basketbal en voetbal te spelen.

Kamperen in het zuiden van Spanje met restaurant

Vakantiegangers zullen hun smaakpapillen verrukken door op Camping Los Ibores te verblijven, omdat het een eigen restaurant heeft. In het laatste geval is het mogelijk om te genieten van goede gerechten bereid met kwaliteitsproducten. Het vlees dat wordt gebruikt, wordt gevoed met de weiden van de regio en biedt dus een superieure kwaliteit.

Bungalowverhuur in het zuiden van Spanje

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Extremadura om van deze regio te genieten met maximaal comfort. Camping Los Ibores biedt vakantiegangers prachtige bungalows te huur voor 2 tot 4 personen met keuken en badkamer.

Populairste steden