Camping Majorca : De gids 1 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Majorca : De gids - 1 camping à comparer

Club Hipocompo Balearen - Mallorcaanse limoenen visuel 1/1
Mallorcaanse limoenen

-

Balearen
Club Hipocompo Balearen - Mallorcaanse limoenen visuel 1/1

Camping Club Hipocampo ligt op het platteland op het eiland Mallorca, in een bevoorrechte omgeving op slechts 1200 m van prachtige zandstranden met kristalhelder water. Camping met zwembad op de Balearen Het ligt in een bevoorrechte omgeving en een vriendelijke sfeer die vakantiegangers kunnen doorbrengen op de Balearen op de camping Club Hipocampo. Deze laatste nodigt inderdaad uit om onvergetelijke vakanties op het platteland door te brengen voor een aangenamere rust. Op hun camping op de Balearen kunnen vakantiegangers elkaar ontmoeten rond het zwembad dat tot hun beschikking staat om af te koelen en geweldige momenten van plezier en ontspanning door te brengen. Dit grote zwembad met afgeronde vormen heeft een eiland met een grote palmboom en verschillende palmbomen eromheen en zorgt voor een echt gevoel van vakantie en landschap. Aan de rand van het zwembad, zal het zeer aangenaam zijn om te genieten van de Balearische zon. 'S Nachts wacht een vriendelijke sfeer op u in het verlichte zwembad en de bar met muziek onder een sterrenhemel. Vakantiegangers kunnen hun optredens laten zien tijdens evenementen met shows, toneelstukken, liedjes en andere vriendelijke activiteiten. Op de camping zelf worden activiteiten niet gemist. Vakantiegangers krijgen de gelegenheid om met familie of vrienden van verschillende sportfaciliteiten te genieten. Op hun camping op de Balearen kunnen vakantiegangers voetbal, tennis, tafeltennis, volleybal en basketbal spelen. Ontdekkingsvakantie op de Balearen Zodat vakantiegangers ten volle kunnen genieten van hun verblijf in de Balearen, organiseert de Hipocampo Club excursies om de charme van het eiland Mallorca te ontdekken. Of het nu gaat om zeil-, motorboot- of kajaktochten, vakantiegangers kunnen genieten van een adembenemend landschap. Het is ook mogelijk om te klimmen, duiken en grotten te bezoeken. Charmante en pittoreske dorpjes nodigen u uit om te wandelen en te genieten van een heerlijke sfeer.

Zie de camping

Vergelijk de prijzen van de camping in Majorca en vind de goedkoopste stacaravanverhuur in Majorca op de Toocamp vergelijkingstabel. Ontsnap per Majorca in een stacaravan, tent, caravan of bungalow voor uw kampeervakantie. Vind een stacaravan te huur in Majorca op een van de mooiste campings. Om de beste prijs-kwaliteitverhouding te kiezen, kiest u uw type camping in Majorca dankzij de filters (zwembad, waterpark, meer- of rivieroever...) en vergelijkt u de verhuur van stacaravans in Majorca.

Promo camping majorca en last minute camping majorca

Alle goede kampeertips Majorca staan op Toocamp dat het web doorzoekt en u de meest interessante campingpromotie laat vinden Majorca. En om als eerste op de hoogte te worden gesteld van goede kampeertips Majorca, campingpromoties Majorca en lastminute-kampeeraanbiedingen in Majorca, stelt u uw vakantiealarm in. De beste manier om te sparen voor een stacaravanvakantie in Majorca is door de prijs van uw camping te vergelijken.