Een merk easyvoyage

Camping Marbella Playa

Camping Marbella Playa Andalousië - Marbella visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Marbella Playa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 23

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Op een aangename camping of in een comfortabele bungalow zullen vakantiegangers zeker een heerlijk verblijf hebben op camping Marbella Playa. De laatste ligt aan zee aan de Andalusische kust in Spanje.

Familiecamping in Spanje met zwembad

Vakantiegangers die op camping Marbella Playa verblijven, krijgen de kans om naar believen te zwemmen. Inderdaad, op de camping is er een buitenzwembad beschikbaar waar het hele gezin zeer aangename momenten kan doorbrengen. Niets beters om van uw vakantie in Spanje te genieten dan op elk gewenst moment een duik in een verfrissend water te kunnen nemen. Dit grote buitenzwembad wordt vergezeld door een ondiep peuterbad en is daarom aangepast aan de veiligheid van peuters die zich in alle veiligheid kunnen verfrissen en plezier hebben. Rondom zwembaden kunnen liefhebbers van nietsdoen genieten van de ligbedden die ze tot hun beschikking hebben en hun kleurtje oppoetsen.

De kinderen zullen blij zijn om op camping Marbella Playa te verblijven, want ze zullen zich nooit vervelen. Naast het peuterbad kunnen kinderen genieten van een buitenspeeltuin met schommels, glijbaan en veren. Tijdens het verblijf krijgen kinderen de kans om lid te worden van de miniclub van de camping. Deze laatste is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei leuke, sportieve en artistieke activiteiten waarmee jongeren vrienden kunnen maken en onvergetelijke vakanties kunnen doorbrengen.

Volwassenen kunnen ook genieten van amusementsprogramma's die zorgen voor plezier en gezelligheid. Er is niets beters dan deelnemen aan de pilates, zumba en aerobics-sessies die door het kampeerteam worden voorgesteld om een goede tijd te hebben tijdens het verzorgen van uw lichaam. Aan het einde van de dag worden levendige avonden aangeboden aan vakantiegangers met een programma van dansavonden, comedyshows en andere spellen om te delen met familie en vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden