Een merk easyvoyage

Camping Náutico La Caleta

Camping Náutico La Caleta Andalousië - Zwarte vrouwen visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Náutico La Caleta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 250


Know-All-About-Camping

De camping Nautico La Caleta is gelegen aan zee in Las Negras in de regio Andalusië in Spanje. De unieke ligging en hoogwaardige services garanderen een droomvakantie aan de Spaanse kust.

Spaanse camping met zwembad aan zee

Op de camping Nautico La Caleta kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in een zeer bevoorrechte omgeving. Het hotel biedt zijn vakantiegangers een geweldige tijd dankzij het prachtige zwembad dat tot hun beschikking staat. Dit bassin met afgeronde vormen is omgeven door vegetatie en een groot gazon solarium waar liefhebbers van nietsdoen kunnen ontspannen en genieten van een uitzonderlijk klimaat. Op warme Spaanse dagen gaat er niets boven een duik nemen in het zwembad van de camping en in alle rust afkoelen.

Door op camping Nautico La Caleta te verblijven, kan het hele gezin direct een prachtig strand met fijn zand bereiken, evenals een strand met stenen. De wateren zijn schoon, beschermd tegen de wind en staan garant voor zeer bevoorrechte momenten. Door de nabijheid van de zee kunt u kajaks huren, duiken, grotten bezoeken in dierenriem of toegangsgebieden die meestal niet toegankelijk zijn voor romantische diners.

Verhuur van stacaravans aan de Andalusische kust

Voor een zeer bevoorrechte vakantie in Spanje gaat er niets boven het huren van een bungalow aan zee.De camping Nautico La Caleta nodigt u uit om een van deze huuraccommodaties te kiezen om te genieten van absoluut comfort. De stacaravans zijn 36 m2 groot en hebben een grote moderne woonkamer en design; een keuken met magnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast; comfortabele kamers; een badkamer en een overdekt en gemeubileerd terras.

Vakantiegangers kunnen ook een bungalow huren, ideaal voor een koppelverblijf. Deze strandbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Ze bieden totaal comfort en nodigen u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden