Een merk easyvoyage

Camping Oliden

Oliden Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oliden op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Oliden is een familiecamping in de provincie Gipuzkoa in het Spaanse Baskenland, niet ver van de stranden en de Franse grens.

Kamperen in Baskenland met zwembad

Naast de aangename locatie in Baskenland, biedt Camping Oliden de mogelijkheid om te genieten van momenten van pure ontspanning in de behuizing dankzij het buitenzwembad dat het biedt. In dit mooie zwembad kunnen gasten van de camping op warme zomerdagen in koud water genieten. Kinderen en volwassenen kunnen op elk moment plezier hebben en zich ontspannen.

Familiecamping in Baskenland

Om het hele gezin een zo goed mogelijk verblijf te bieden, biedt Camping Oliden kinderen de mogelijkheid om naar believen plezier te hebben. Hiervoor is een speeltuin beschikbaar en kunnen ze veel herinneringen creëren. Nieuwe vriendschappen zullen verschijnen en kinderen zullen plezier hebben als een gek voor een vakantie die ze zich nog lang zullen herinneren.

Kamperen in Baskenland in de buurt van de stranden

De keuze voor Camping Oliden in Baskenland stelt vakantiegangers in staat om prachtige stranden te bereiken die slechts een paar kilometer in de provincie Guipuzcoa liggen, zoals in het Franse Baskenland. In totaal zijn er niet minder dan 100 kilometer stranden die toegankelijk zijn, waaronder die van Hossegor, Biscarosse, Seignosse en Capbreton. In San Sebastian zal het mogelijk zijn om het prachtige zandstrand te bereiken dat de identiteit van deze stad maakt.

Verhuur van stacaravans in het Spaanse Baskenland

Comfort zal op de ontmoetingsplaats van Camping Oliden zijn, omdat het biedt om volledig uitgeruste stacaravans te huren. Er worden modellen voor 2 personen en voor 4-5 personen voorgesteld. Deze accommodaties hebben allemaal een uitgeruste keuken en een eigen badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden