Camping Ordesa

Torla

 - 

Aragon
Ordesa Aragon - Torla visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ordesa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 14/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 28

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ordesa ligt in de provincie Huesca in Spanje en nodigt uit voor een gezinsvakantie in een idyllische omgeving tussen bergen en bossen, ver van enige vorm van stress.

Panoramische camping in Spanje met zwembad

Er gaat niets boven een geweldige vakantie doorbrengen in de zon in Spanje dan genieten van de aanwezigheid van een groot zwembad in de bergen. Op Camping Ordesa kunnen vakantiegangers met plezier een prachtig buitenzwembad ontdekken, met een zeer royale omgeving in een zeer groene omgeving. Tijdens het baden in het meest verfrissende water, zullen vakantiegangers een bergachtige omgeving absoluut geweldig waarderen. Een mooi gazon en veel bomen rondom het zwembad en brengen een echt gevoel van nabijheid met de natuur. Er gaat niets boven zwemmen in een bevoorrechte omgeving om de dagelijkse stress los te koppelen en uw batterijen op te laden. Tussen het baden door is er niets beters dan loungen op het grasveld of op de ligstoelen die beschikbaar zijn om echte momenten van ontspanning door te brengen. Jonge kinderen zullen het plezier hebben om veilig plezier te hebben in het ondiepe zwembad dat aan hen is gewijd.

Familie natuurkamperen in Spanje

Camping Ordesa ligt in een natuurlijke groene omgeving in de provincie Huesca en biedt kinderen een geweldige tijd met een speeltuin. Hoogwaardige speeltoestellen zijn aanwezig en vermengen zich prachtig in een bosrijke omgeving in de wildernis tot grote vreugde van kinderen.

Huur een houten bungalow in de bergen in Spanje

Camping Ordesa nodigt zijn gasten uit om te genieten van absoluut comfort in een behouden natuurlijke omgeving. Houten bungalows zijn inderdaad te huur en zullen genieten van een rustieke sfeer maar comfortabel voor maximaal 8 personen. Deze bungalows hebben een ingerichte keuken, een badkamer, een terras en alle nodige comfort om u thuis te voelen in een uitzonderlijke omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden