Een merk easyvoyage

Camping Park Pizarra

Park Pizarra Andalousië - Leisteen visuel 1/5
Park Pizarra Andalousië - Leisteen visuel 2/5
Park Pizarra Andalousië - Leisteen visuel 3/5
Park Pizarra Andalousië - Leisteen visuel 4/5
Park Pizarra Andalousië - Leisteen visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Park Pizarra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 60


Know-All-About-Camping

Camping Park Pizarra ligt in de provincie Malaga in Andalusië. Deze charmante camping nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in de Guadalhorce-vallei.

Andalusische camping met buitenzwembad

Om te genieten van uw kampeervakantie in Andalusië, gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Op Camping Park Pizarra kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad dat voor hen beschikbaar is. Dit charmante zwembad nodigt uit om af te koelen in een aangename omgeving tussen vegetatie en Andalusische zon. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van een verfrissend zwembad dat vele momenten van puur plezier belooft. Zwemliefhebbers kunnen zwemmen, terwijl anderen liever gewoon genieten van het water en ontspannen. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar rond het zwembad, dus het is in een aangename omgeving dat vakantiegangers kunnen ontspannen en de ware betekenis van het woord "nietsdoen" kunnen ontdekken.

Kampeervakanties in Pizarra

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping Park Pizarra in Pizarra in de provincie Malaga. Dit traditionele Spaanse dorp nodigt uit om door de straten te wandelen waar veel winkels, bars en restaurants zijn. Bezoekers kunnen het standbeeld van "El Santo" bewonderen dat het dorp vanaf de top van de berg domineert en de inwoners beschermt. Liefhebbers van prachtige landschappen kunnen de weg van Pizarra naar Alora ontdekken, die langs de prachtige meren van het natuurpark Ardales en de El Chorro-kloof loopt.

Kamperen in Andalusië

Op Camping Park Pizarra kunnen kampeerders genieten van mooie plekken. Voor hun comfort hebben vakantiegangers tot hun beschikking een groot toiletgebouw en wastafels voor buiten. de omgeving van Camping Park Pizarra is ideaal voor diegenen die een rustige kampeervakantie willen doorbrengen.

Populairste steden