Een merk easyvoyage

Camping Playa de Otur

Playa de Otur Asturias - Luarca visuel 1/3
Playa de Otur Asturias - Luarca visuel 2/3
Playa de Otur Asturias - Luarca visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa de Otur op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Playa de Otur ligt aan zee, in Luarca in Asturië in Spanje.

vakantie camping aan zee in Spanje

Camping Playa de Otur ligt, zoals de naam al doet vermoeden, vlakbij het strand van Otur. Dit prachtige, gemakkelijk toegankelijke zandstrand wordt geïsoleerd door rotsen en kliffen in een rustige en ontspannen natuurlijke omgeving. De omstandigheden zijn absoluut perfect voor surfen en duiken. Het prachtige strand van Otur is ook geschikt voor gezinnen die verfrissingen, toiletten en een EHBO-post kunnen vinden. Liefhebbers van mooie wandelingen kunnen mooie baaien bereiken die bij eb uitnodigen om op het zand te wandelen in een prachtige omgeving. Op 3 km van de camping kunnen vakantiegangers ook het strand van Barayo bereiken, een beschermd natuurgebied op loopafstand.

Kampeervakanties in Luarca in Spanje

Door te verblijven op Camping Playa de Otur kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om Luarca te ontdekken. Bekend als de Witte Stad van de Groene Kust, nodigt de hoofdstad van de regio Valdés uit om te wandelen in de grote vissershaven. Het zal zeer aangenaam zijn om tussen de vissersdistricten te wandelen en het Huis van de Markies van Gamoneda en het Paleis van de Markies van Ferrera te bezoeken.

Verhuur van stacaravans in Asturië

Camping Playa de Otur nodigt zijn gasten uit om te genieten van een aangename omgeving in absoluut comfort. De stacaravans die te huur worden aangeboden, zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden met een maximale capaciteit van 5 personen. Een woonkamer is aanwezig evenals een keuken, een badkamer, twee slaapkamers en een veranda. Kookgerei en volledig beddengoed zijn aanwezig.

Campings in de buurt

Populairste steden