Een merk easyvoyage

Camping Playa de Vargas

Camping Playa de Vargas Canarische Eilanden - Agüimes visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa de Vargas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Playa de Vargas ligt aan de oostkust van het eiland Las Palmas, in de Spaanse archipel van de Canarische eilanden. De belangrijkste troef is de onmiddellijke nabijheid van de kust. Het strand Playa de Vargas ligt op slechts 200 meter van de camping, die een adembenemend uitzicht op de zee biedt.


Een camping aan zee op het eiland Las Palmas


De camping heeft plaatsen voor caravans, schaduwrijke plaatsen voor tenten, maar ook houten bungalows. In het etablissement staat een supermarkt tot uw beschikking, evenals een barbecueruimte voor groepen van minimaal 10 personen. Deze ruimte is gearceerd en heeft tabellen. Voor groepen vanaf 20 personen kan het personeel uw barbecue voorbereiden zodat alles klaar staat voor uw aankomst. Een lokaal specialiteitenrestaurant bevindt zich ook op het terrein van de camping. Het etablissement is uitgerust met een internetruimte. Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes voor € 1 per uur.


Voor de lol tussen twee zwemmen, kunt u basketbal spelen op een van de campings, terwijl kinderen kunnen genieten van de voor hen gereserveerde speeltuin. Wateractiviteiten zijn talrijk aan de kust, en als u kitesurfen of windsurfen, kunt u uw apparatuur opbergen in de daarvoor bestemde ruimte. Om te duiken is het zeereservaat El Cabrón de ideale plek. U kunt ook de Cocodrilo Park Zoo of het Guayadeque Museum bezoeken.


Aarzel niet om het personeel van de camping te bellen om 24/7 een taxi te boeken om te vertrekken. De luchthaven ligt op slechts tien kilometer afstand.

Populairste steden