Een merk easyvoyage

Camping Playa Las Dunas

Camping Playa Las Dunas Andalousië - EL PUERTO de SANTA MARÍA visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Las Dunas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 12

  • Surface-camping : 13 ha


Know-All-About-Camping

Ga voor een kampeervakantie aan zee in Andalusië naar de camping Playa Las Dunas, waar u kunt genieten van alle charme van een beschermd dennenbos langs de kust.

Andalusische familiecamping met zwembad

Een waterpark staat ter beschikking van vakantiegangers die de kans krijgen om op de camping Playa Las Dunas te verblijven. Op het terrein kunnen jong en oud inderdaad genieten van een grote open luchtruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen en nietsdoen. Op warme zomerdagen in Andalusië zullen vakantiegangers geen duik in het grote zwembad van 561 m2 missen, waarvan het verfrissende water een enorm geluk zal brengen. Voor jonge kinderen is een peuterbad van 155 m2 beschikbaar en kunnen ze genieten van verfrissend zwemmen met maximale veiligheid. Om te ontspannen zullen vakantiegangers genieten van een grote rustruimte van 2300 m2 met ligstoelen en parasols.

Kamperen met restaurant in Spanje

Vakantiegangers hoeven zich geen zorgen te maken over maaltijden op camping Playa Las Dunas, omdat het een restaurantservice biedt. Campers hoeven alleen maar comfortabel aan tafel te zitten en te genieten van een regionale gastronomie die vooral op verse zeevruchten is gericht.

Huur een bungalow in Andalusië

Voor de vakantiegangers om te genieten van een groot comfort, biedt camping Playa Las Dunas hen een verblijf in een van de huurbungalows. Deze functionele accommodaties zijn perfect voor een aangenaam verblijf als koppel, met familie of vrienden en vinden het comfort van thuis dankzij de aanwezigheid van comfortabele kamers, een volledig uitgeruste kitchenette, een badkamer en een badkamer. een terras om van de omgeving te genieten. Door in deze bungalows te verblijven, zullen vakantiegangers zeker een geweldig verblijf hebben met alle geneugten van kamperen en het comfort van een volledig uitgeruste accommodatie.

Voor meer traditionele kampeerders worden aangename locaties voorgesteld, gerangschikt op een behouden en rustig dennenbos. De plaatsen zijn tussen de 70 en 100 m2, zijn uitgerust met elektriciteit en bieden plaats aan tenten, campers en caravans.

Populairste steden