Een merk easyvoyage

Camping Playa Taray

Camping Playa Taray Andalousië - Isla Cristina visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Taray op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 34


Know-All-About-Camping

De camping Playa Taray is gelegen in Isla Cristina in Andalusië. Vakantiegangers kunnen genieten van de rijke vegetatie, wakker worden met het geluid van vogels, prachtige stranden bereiken en genieten van heerlijke regionale gerechten, allemaal op slechts 15 minuten rijden van Portugal.

Ongewoon verblijf in Spanje

Door te verblijven op camping Playa Taray kunnen vakantiegangers genieten van ongebruikelijke accommodaties die te huur zijn. Voor een ongewoon verblijf tussen de bomen in Spanje biedt camping Playa Taray de Cocoon Tree Bed. Deze bol van ademende stof bedekt met een ondoordringbare laag hangt in het midden van de bomen en zal dus een uitzonderlijke ervaring in de volle natuur garanderen. Paren alleen of met jonge kinderen kunnen genieten van een originele en comfortabele glamping-ervaring in het hart van het bos.

De camping Playa Taray wordt echt de ideale vakantieplek voor een glampingvakantie in Spanje. Aan de kust, in ongerepte natuur en een adembenemend landschap, kunnen vakantiegangers genieten van het comfort van een glamping-tent met grote bedden, elektrische aansluiting en andere voordelen die veel comfort zullen brengen.

Bungalowverhuur in Spanje

Op de camping Playa Taray kunnen vakantiegangers ook alle gemakken van thuis vinden door een van de beschikbare stacaravans te huren. Er worden verschillende modellen voorgesteld om aan te passen aan de verschillende behoeften en wensen van vakantiegangers. Verblijf in een bungalow, vakantiegangers zullen blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van een keuken, een badkamer en een aangenaam terras.

Kamperen in de buurt van stranden met zwembad in Andalusië

Vakantiegangers die op de camping Playa Taray verblijven, zullen genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Zwemliefhebbers zullen ook waarderen dat ze kunnen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de zee, omdat ze in slechts 5 minuten rijden het strand van La Antilla kunnen bereiken en genieten van vele recreatieve diensten die geschikt zijn voor het hele gezin.

Campings in de buurt

Populairste steden