Een merk easyvoyage

Camping Pueblo de San Javier

Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 1/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 2/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 3/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 4/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 5/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 6/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 7/8
Camping Pueblo de San Javier Murcia - San Javier visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pueblo de San Javier op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 210


Know-All-About-Camping

Camping Pueblo San Javier ligt in de regio Murcia in Spanje en nodigt zijn gasten uit om in een vriendelijke sfeer en een aangename omgeving te verblijven. Volledig uitgeruste bungalows zijn te huur voor maximaal comfort.

Familiecamping in Murcia met groot waterpark

Op het terrein van Camping Pueblo San Javier kunnen jong en oud met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een prachtig watergebied. Op het terrein is een groot rond zwembad aanwezig dat perfect is om af te koelen op warme Spaanse dagen. Er zijn twee zwemgedeeltes aanwezig, een voor volwassenen en een voor kinderen. Zwemmen, ontspannen zwemmen, plezier hebben of ontspannen, dat is wat vakantiegangers op Camping Pueblo de San Javier verwachten. Aan de rand van het water zijn ligbedden aanwezig en nodigen vakantiegangers die willen ontspannen uit om de meest intense ontspanning te komen beoefenen. Kinderen en ouders zullen graag genieten van dit grote buitenzwembad tijdens hun verblijf op Camping Pueblo de San Javier.

Gedurende deze tijd zullen sommige kinderen met plezier elkaar ontmoeten op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze leuke buitenruimte is het ideale ontmoetingspunt voor kinderen die nieuwe vrienden willen maken en plezier willen hebben als een gek. Sportfans kunnen genieten van het land dat voor dit doel is voorzien.

Familiecamping in Spanje met horecagelegenheden

Op Camping Pueblo San Javier zullen vakantiegangers genieten van cateringdiensten die iedereen in staat zullen stellen om te feesten en een goede tijd te hebben met familie of vrienden. De bar bij het zwembad biedt snacks en verfrissende drankjes. Het restaurant van de camping biedt unieke gerechten en dagmenu's afhankelijk van het seizoen.

Campings in de buurt

Populairste steden