Een merk easyvoyage

Camping Queixans

Queixans Catalonië - Fontanals de Cerdanya visuel 1/3
Queixans Catalonië - Fontanals de Cerdanya visuel 2/3
Queixans Catalonië - Fontanals de Cerdanya visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Queixans op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 29

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Queixans ligt in een bevoorrechte bergachtige omgeving in Catalonië en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die dichter bij de natuur willen komen.

Kamperen in Catalonië met buitenzwembad

Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf in Catalonië, zijn welkom op Camping Queixans. Inderdaad, ter plaatse, in een groene omgeving, zal het hele gezin aangename momenten kunnen doorbrengen in het zwembad dat ter beschikking wordt gesteld. Dit zwembad op menselijke schaal biedt een verfrissend water en dus de mogelijkheid om zeer bevoorrechte momenten door te brengen op warme Catalaanse dagen. Een groot en aangenaam gazon rondom dit zwembad, waardoor liefhebbers van nietsdoen zich in alle rust kunnen koesteren. Plezier, zwemmen, luieren, dit is een veelbelovend programma dat een kwaliteitsvakantie op Camping Queixans garandeert.

Sportkampeervakanties in Catalonië

Vakantiegangers die tijdens hun verblijf willen sporten, zullen het terrein en de uitrusting van Camping Queixans graag ontdekken. Het is op elk moment mogelijk om basketbal, voetbal en volleybal te spelen. Een petanquebaan is ook beschikbaar, evenals doelen voor boogschieten.

Actieve vakanties in de bergen in Catalonië

Door te verblijven in de Camping Queixans kunnen vakantiegangers genieten van een natuurlijke bergachtige omgeving voor verschillende activiteiten. Er wordt gereden op de rendez-vous, evenals wandelen, mountainbiken en zelfs raften. Terwijl ze prachtige landschappen bewonderen, kunnen vakantiegangers nieuwe sensaties ontdekken en vertrekken met herinneringen vol het hoofd.

Huur een bungalow in de bergen in Catalonië

Op de Camping Queixans krijgen vakantiegangers die dat wensen de mogelijkheid om een van de beschikbare houten bungalows te huren. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden