Een merk easyvoyage

Camping Rodas

Rodas Costa Brava - Rozen visuel 1/2
Rodas Costa Brava - Rozen visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du village ( 19.5 km ),

    Plage Peyrefitte ( 21.6 km ),

    Petite crique ( 24.1 km ),

    Plage centrale ( 24.3 km ),

    Plage des Elmes ( 25 km ),

    Plage du Centre Hélio Marin ( 25.1 km ),

    Plage de la crique ( 26.3 km ),

    Plage Bernadi ( 26.9 km ),

    Plage Sainte-Catherine ( 27.8 km ),

    Plage de la Jetée ( 28.7 km ),

    Plage de l'Oli ( 29.3 km ),

    Plage d'en baux ( 29.3 km ),

    Plage de la Balette ( 29.6 km ),

    Plage village ( 29.7 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rodas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Rodas ligt in de gemeente Roses, op slechts een steenworp afstand van het strand van Santa Margarida. Gelegen in een beschermd gebied tussen de Franse grens en Girona, een paar kilometer van Figueras, zult u de rust en de toeristische bezienswaardigheden waarderen.

Een echt park met veel soorten, is verdeeld in 279 locaties waarop u een elektriciteitsterminal en nabijgelegen waterpunten vindt. Je hebt ongeveer 80 m² omringd door hagen om privacy te hebben.

Er worden twee soorten verhuur aangeboden. U kiest stacaravans om zich thuis te voelen of lodges voor een campinggeest. De eersten zijn uitgerust met een ingerichte keuken, een toilet, een doucheruimte, 2 slaapkamers en een buitenruimte voor uw maaltijden. U blijft maximaal 6 personen. Voor een thuiskomst zijn tenten lodges voor jou. Ze herbergen duetten en hebben 2 eenpersoonsbedden, een overdekt terras. Wandelaars zijn welkom.

De receptie staat tot uw dienst voor alle soorten informatie (brochures, gidsen ...), u vindt een winkel met campingaccessoires, een fietsverhuur, een activiteitenprogramma en de nationale en internationale pers.

Een zwembad wacht op u met 2 zwembaden uitgerust met 2 watervallen, de kleine is perfect voor kinderen. Aan het water staan ligstoelen en hangmatten om te ontspannen met weelderig groen. Een bar-restaurant opent zijn deuren met drankjes, ijs en verschillende gerechten. De camping heeft geen supermarkt omdat er een supermarkt tegenover ligt.

De Costa Brava heeft geen geheimen voor u na een verblijf hier. Grote stranden, wilde baaien, zwemmen vanaf de rotsen, het landschap is gevarieerd. De steden Girona of Figueras liggen op een paar minuten rijden en hebben sites om te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden