Een merk easyvoyage

Camping Sant Salvador

Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 1/6
Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 2/6
Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 3/6
Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 4/6
Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 5/6
Sant Salvador Costa Dorada - Coma-ruga visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sant Salvador op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Sant Salvador vindt plaats midden in de badplaats Coma-Ruga tussen de steden Tarragona en Barcelona. Een echt groen gebied op 50 m van het strand opent zijn deuren tussen de bomen die ideaal zijn om de zon van Catalonië te weerstaan

Afgescheiden plaatsen en bomen wachten op tent, caravan of camper. Alles is voorzien voor uw comfort: schaduw, elektriciteit, water en veel toiletten, hier wacht u niet om te douchen.

Bungalows en stacaravans staan tot uw beschikking voor een verblijf in de verhuur. De stacaravans zijn verdeeld in 3 reeksen om plaats te bieden aan 2 tot 4 personen. Ze hebben maximaal 2 slaapkamers, een keuken, sanitair en een zonnescherm om buiten te dineren. Voor meer charme zijn er ook houten bungalows met een maximale capaciteit van 6 personen. Ze hebben hetzelfde type service als stacaravans met een terras. Elke huur heeft een parkeerplaats.

Restaurant, bar, speelkamer, kinderbox, wasmachine, entertainment voor jong en oud, supermarkt en veel badkamers maken deel uit van de lijst met diensten die de instelling telt.

Het belangrijkste is natuurlijk de toegang tot de Middellandse Zee, dus je hebt maar 50 m om het kamp uit te gaan om met familie op het strand te zwemmen van meer dan 10 km lang.

De regio heeft de bijzonderheid om elk soort vakantie te behagen: nietsdoen, sport, plezier of cultureel. De stad Tarragona heeft een historisch erfgoed om te ontdekken. Op 30 minuten heeft de stad Salou een gigantisch themapark "Port Aventura". Neem een beetje hoogte om de charmante dorpen te bezoeken en ga wandelen op het platteland. Om het kosmopolitische Barcelona af te maken is het om 01.00 uur toegankelijk.

Campings in de buurt

Populairste steden