Een merk easyvoyage

Camping Santa Cristina

Santa Cristina Costa Brava - Santa Cristina d'Aro visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Santa Cristina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Aantal Staanplaatsen: 267


Know-All-About-Camping

Camping Santa Cristina ligt aan de ingang van de Costa Brava, op slechts 2 km van een van de mooiste stranden in de omgeving. In een betoverende omgeving kunnen vakantiegangers genieten van een aangename vakantie met het gezin.

Kamperen aan de Costa Brava met zwembad

Camping Santa Cristina is de ideale vakantieplek voor diegenen die willen genieten van het plezier van zwemmen aan de Costa Brava. Deze familiecamping biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een buitenzwembad. Dit prachtige zwembad met afgeronde vormen nodigt uit om af te koelen terwijl u echte momenten van ontspanning leeft onder de milde zon van Spanje. Na een mooie duik in het zwembad gaat er niets boven loungen op een van de ligstoelen die beschikbaar zijn aan de rand. Dankzij het zwembad dat de Camping Santa Cristina ter beschikking stelt aan de vakantiegangers, kunnen deze laatste echte momenten van ontspanning en nietsdoen doorstaan.

Terwijl sommigen in het zwembad zwemmen of genieten van zonnebaden, genieten anderen liever van de verschillende sportvelden die voor hen beschikbaar zijn. Er zijn twee voetbalvelden beschikbaar, evenals een volleybalveld en een pingpongruimte. Camping Santa Cristina biedt fietsverhuur en biedt degenen die de omgeving willen verkennen.

Vakantie aan de Costa Brava

Camping Santa Cristina is het ideale startpunt om de Costa Brava te ontdekken. De natuurlijke schoonheid van de omgeving zal liefhebbers van prachtige wandelingen verrukken die ook zullen worden gecharmeerd door het karakter van de inwoners, de stranden en het historische en culturele erfgoed van de regio. Bezoekers zullen genieten van het ontdekken van baaien en looppaden.

Campings in de buurt

Populairste steden