Een merk easyvoyage

Camping Santa Elena

Camping Santa Elena Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 1/2
Camping Santa Elena Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 2/2

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Santa Elena op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Santa Elena ligt in Mutriku in het Spaanse Baskenland. Deze camping op het platteland nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in een zeer aangename omgeving in Spanje.

Kamperen in Baskenland dicht bij de activiteiten

Door te verblijven op Camping Santa Elena kunnen vakantiegangers genieten van een ideaal startpunt voor vele activiteiten. Door de natuurlijke omgeving van de camping kunnen liefhebbers van buitenactiviteiten een drukke dag vol sensaties beleven. Paintball is een ideale activiteit om met familie of vrienden te oefenen om uitzonderlijke momenten te beleven. Natuurliefhebbers zullen genieten van paardrijden, terwijl anderen de voorkeur geven aan kanovaren en kajakken.

Kamperen in het Geopark van de Baskische kust

Tijdens hun verblijf op Camping Santa Elena kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om een fascinerende plek te ontdekken: het Geopark van de Baskische kust. Het laatste is een territorium dat verschillende hoofdstukken bevat in de geschiedenis van de planeet en de mens. In dit Geopark kunnen bezoekers een unieke ervaring beleven door geologische wonderen te ontdekken die worden gevormd door tijd en elementen.

Vakantiegangers krijgen de mogelijkheid om een excursie te maken aan boord van boten die via Deba tussen Zumaia en Mutriku varen om de kustlijn van het Geopark te ontdekken. Tijdens de tour worden uitleg gegeven over de levensstijl en tradities die dit land hebben gekenmerkt, van scheepsbouw in Zumaia tot walvisvangst in Mutriku. In het Geopark van de Baskische kust worden vele andere excursies aangeboden en plaatsen om te bezoeken worden niet gemist.

Kamperen in Mutriku

Als u op Camping Santa Elena verblijft, kunnen vakantiegangers Mutriku bezoeken, waarvan het historische centrum tot monumentaal complex is verklaard. Dit historische centrum is zeer goed bewaard gebleven en herbergt huizen en herenhuizen van groot historisch en artistiek belang.

Campings in de buurt

Populairste steden