Camping Solopuent

Solopuent Aragon - Castiello de Jaca visuel 1/2
Solopuent Aragon - Castiello de Jaca visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Solopuent op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Solopuent ligt in de provincie Huesca in Aragon en is de perfecte plek voor een rustige gezinsvakantie in Spanje.

Natuurkamperen in Aragon met buitenzwembad

De vakantiegangers zullen aangename momenten van baden doorbrengen in een natuurlijk en rustgevend kader op Camping Solopuent. Dit laatste biedt zijn klanten inderdaad toegang tot een klein stukje paradijs, omgeven door groen en met een buitenzwembad. Dit prachtige zwembad op menselijke schaal, omgeven door bomen en gazon, zal de ontmoetingsplaats zijn voor diegenen die willen genieten van heerlijke momenten van rust, uit de tijd, weg van elke vorm van stress terwijl u geniet van het klimaat uitzonderlijke regio van Aragon. Neem een duik in dit verfrissende zwembad en ontspan vervolgens op een ligstoel en begin opnieuw wanneer u wilt, dit is het recept voor geluk dat Camping Solopuent biedt.

Direct naast het zwembad, op een stuk natuurlijk gazon, is een speeltuin beschikbaar voor kinderen. De laatste zal blij zijn om te kunnen genieten van de aanwezigheid van leuke apparatuur waarmee ze plezier kunnen hebben terwijl ze samenkomen om het meeste uit herinneringen te halen. Een speelkamer is ook beschikbaar voor kinderen die rustige momenten willen doorbrengen. In deze kamer is het mogelijk kinderfilms te bekijken en te genieten van verschillende leuke materialen.

Verblijf in een bungalow in Aragon

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Aragon om te genieten van de omgeving van deze prachtige regio terwijl u geniet van maximaal comfort. Charmante houten bungalows worden aangeboden op Camping Solopuent en stellen u in staat om in absoluut comfort bij uw partner, familie of vrienden te verblijven. De bungalows die door Camping Solopuent worden voorgesteld, hebben een landelijke kant en hebben een uitgeruste keuken, een eetkamer, een badkamer, een terras, kamers en al het materiaal dat nodig is voor thuis voelen.

Campings in de buurt

Populairste steden