Een merk easyvoyage

Camping Tarifa

Camping Tarifa Andalousië - TARIEF visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tarifa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 11 ha


Know-All-About-Camping

De camping Tarifa is gelegen in Andalusië aan de kust in de buurt van de Straat van Gibraltar. De natuurlijke omgeving en vriendelijke sfeer zullen vakantiegangers verrukken.

Andalusische familiecamping met zwembad

De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op de camping Tarifa. inderdaad, dit door een familie gerunde etablissement biedt zijn vakantiegangers de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad dat zowel jong als oud garandeert om zeer aangename momenten door te brengen. Dit buitenzwembad wordt het ontmoetingspunt voor iedereen die wil afkoelen op warme zomerdagen in Andalusië. De bar begeleidt het zwembad en zal zich vestigen aan de rand van het zwembad en genieten van een rustige cocktail of genieten van een ijsje.

Vakantiegangers kunnen een vakantie doorbrengen zonder zich zorgen te maken over het bereiden van maaltijden, omdat de camping Tarifa u uitnodigt om rustig aan een restauranttafel te zitten en te genieten van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Ondertussen zullen de kinderen graag plezier hebben op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Dit recreatiegebied buiten is voorzien van schommels, glijbaan, blokhut en andere leuke voorzieningen, allemaal in een groene en schaduwrijke omgeving. Een klein openlucht voetbalveld is ook beschikbaar voor vakantiegangers.

Huur een bungalow aan de Andalusische kust

Voor maximaal comfort hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een van de bungalows te huren die worden aangeboden door de camping Tarifa. Alles in hout, deze accommodaties zijn perfect aangepast voor een verblijf in familie en bieden een totaal comfort met ingerichte keuken, kamer van bad en overdekt terras. Voor een comfortabel kampeerverblijf is het ook mogelijk om een van de door de camping voorgestelde uitgeruste tenten te huren. Deze tenten nodigen je uit om van de natuur te genieten in een gezellige glamping-tent.

Campings in de buurt

Populairste steden