Camping Trillas Platja Tamarit

Trillas Platja Tamarit Costa Dorada - Tamarit visuel 1/4
Trillas Platja Tamarit Costa Dorada - Tamarit visuel 2/4
Trillas Platja Tamarit Costa Dorada - Tamarit visuel 3/4
Trillas Platja Tamarit Costa Dorada - Tamarit visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Trillas Platja Tamarit op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 07/03

  • Sluitingsdatum: 04/10


Know-All-About-Camping

Camping Trillas Platja Tamarit ligt aan de Costa Dorada in Spanje en geniet een uitzonderlijke locatie aan de voet van het kasteel van Tamarit. Deze luxe familiecamping kijkt uit over de zee en belooft zowel kinderen als volwassenen een droomvakantie te hebben op slechts 1 uur van Barcelona.

Droom kampeervakanties aan de Costa Dorada met waterpark

Het is in een idyllische omgeving aan het water aan de Costa Dorada waar vakantiegangers kunnen genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, op de camping is een groot watergebied beschikbaar voor het hele gezin. Een mooi zwembad met afgeronde vormen biedt een panoramisch uitzicht op het strand en de zee, terwijl vakantiegangers, terwijl ze ontspannen in het water, de uitzonderlijke omgeving waarderen die hen omringt. De jonge kinderen kunnen afkoelen en plezier hebben in het peuterbad met leuke apparatuur voor hen gereserveerd. Op Camping Trillas Platja Tamarit kunnen vakantiegangers ook genieten van de aanwezigheid van een groot rechthoekig zwembad, ideaal voor baantjes. Ligstoelen staan rondom, op een groen grasveld, tot grote vreugde van de liefhebbers van nietsdoen.

Kamperen aan zee aan de Costa Dorada

Direct vanaf Camping Trillas Platja Tamarit kunnen vakantiegangers een prachtig wit zandstrand bereiken. Deze bevoorrechte nabijheid van de zee is ideaal voor diegenen die momenten van pure ontspanning willen doorbrengen in een uitstekende omgeving. Het mediterrane klimaat gecombineerd met de schoonheid van de zee belooft onvergetelijke herinneringen voor vakantiegangers.

Familiecamping met entertainment aan de Costa Dorada

Door te verblijven op Camping Trillas Platja Tamarit zullen vakantiegangers zich nooit vervelen. Verschillende activiteiten en activiteiten worden inderdaad aan het hele gezin voorgesteld en zullen zich aanpassen aan de wensen van elk. Kinderen van 2 tot 6 jaar oud hebben hun eigen club met spelletjes aangepast aan hun leeftijd. Een club voor kinderen vanaf 4 jaar oud is ook aanwezig met ambachtelijke workshops, spellen, opblaasbare structuren en dansvoorstellingen. Met de Junior Club kunnen kinderen vanaf 9 jaar genieten van sportieve activiteiten. Gedurende deze tijd kunnen volwassenen lid worden van de Sport Club en deelnemen aan yoga-, aerobics-, spinning- en zumba-sessies, allemaal georganiseerd door sportcoaches.

Campings in de buurt

Populairste steden