Een merk easyvoyage

Camping Zaragoza

Zaragoza Aragon - Saragosse visuel 1/3
Zaragoza Aragon - Saragosse visuel 2/3
Zaragoza Aragon - Saragosse visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Zaragoza op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Zaragoza is gelegen in Zaragoza, in de regio Aragón in Spanje. Deze familiecamping is dankzij de gekozen locatie het ideale startpunt om de prachtige stad Zaragoza te verkennen.

Kamperen in Zaragoza met buitenzwembad

Tijdens hun kampeervakantie in Zaragoza hebben gasten van Camping Zaragoza een buitenzwembad tot hun beschikking. Dit zwembad is ideaal om af te koelen op warme Spaanse dagen en is een essentiële ontmoetingsplaats voor iedereen die in alle rust wil ontspannen. Het echte luie Spaans zorgt ervoor dat vakantiegangers meer uitgerust dan ooit vertrekken. Dankzij het zwembad van Camping Zaragoza kunnen jong en oud zich vermaken en onvergetelijke momenten beleven.

Sportvakanties in Zaragoza

Sportfans zullen niet teleurgesteld worden door hun verblijf op Camping Zaragoza. Het biedt hen sportvelden waarmee ze plezier kunnen hebben terwijl ze plezier hebben. Een tennisbaan is aanwezig en een multisportveld waarop het mogelijk is om voetbal en basketbal te spelen. Dankzij deze sportgebieden die voor hen zijn gereserveerd, kunnen de klanten van Camping Zaragoza hun dagen naar eigen wens invullen.

Familiecamping in Zaragoza

Voor een geslaagde gezinsvakantie in Zaragoza moeten kinderen zeker plezier hebben. Camping Zaragoza heeft een grote buitenspeeltuin voor kinderen. Grote opblaasbare speeltoestellen zijn bijzonder aanwezig in een groene ruimte. Een kleine speeltuin met schommels is ook beschikbaar voor jongere mensen die uren kunnen genieten.

Gastronomische vakantie in Aragon

Het plezier van de smaakpapillen zal aanwezig zijn op Camping Zaragoza. Een geweldig restaurant is inderdaad aanwezig en nodigt u uit om te genieten van heerlijke gerechten met paddenstoelenrisotto à la carte, lamsbout, spiesjes van zeeduivel en garnalen en andere smakelijke gerechten.

Populairste steden