Een merk easyvoyage

Camping des Glaciers

Camping des Glaciers Lemanicum - La Fouly visuel 1/4
Camping des Glaciers Lemanicum - La Fouly visuel 2/4
Camping des Glaciers Lemanicum - La Fouly visuel 3/4
Camping des Glaciers Lemanicum - La Fouly visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping des Glaciers op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 09/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

De Camping des Glaciers ligt op een hoogte van 1600 m in een uitzonderlijke bergachtige omgeving in de regio Geneve. Deze 4-sterrencamping nodigt u uit om een adembenemend panorama te bewonderen in een van de mooiste regio's van Zwitserland.

Actieve bergvakanties in Zwitserland

Door te verblijven op de Camping des Glaciers in La Fouly kunnen vakantiegangers genieten van de droomlocatie van dit bergresort vol activiteiten. Natuurliefhebbers zullen hun geluk vinden, evenals gezinnen en sportfans. Om alle schoonheid van de regio te ontdekken, gaat er niets boven een bezoek aan dit land van karakter door de vele gemarkeerde paden te bewandelen die op de Val Ferret zijn verspreid. Sommige paden zijn thematisch en laten jong en oud spannende tochten maken. Mountainbiken zal ook een geweldige manier zijn om te genieten van de wonderen van de natuur en te genieten van grandioze panorama's. Met skiliften kun je gemakkelijk klimmen. De kinderen zullen versteld staan van het parcours "Charlotte la Marmotte", dat speciaal voor hen is ontworpen en waarmee ze de geschiedenis van het resort en de natuur kunnen ontdekken. Met familie of vrienden, of u nu een beginner of een expert bent, boomklimmen is een essentiële activiteit waarmee u avonturen in het hart van de natuur kunt beleven.

Sensatiezoekers die de berg anders willen ontdekken, kunnen klimmen oefenen in een grandioze omgeving tussen La Fouly en Val Ferret, die adembenemende beklimmingen bieden. En voor degenen die het land van St. Bernard vanuit de lucht willen bewonderen, houdt er niets van paragliden. Deze prachtige regio van Zwitserland kan ook in de grootste rust worden genoten door degenen die ervoor hebben gekozen om te vissen in de prachtige wilde rivieren en prachtige bergmeren in de buurt.

Chalethuur in de bergen in Zwitserland

De Camping des Glaciers biedt zijn gasten een comfortabel verblijf in een uitzonderlijke omgeving in de bergen dankzij de prachtige houten chalets. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf als stel, met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden